russo Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Chciałbym zrobić zamówienie na słody jakoś na dniach. Musze kupić dosłownie kilka kilo, a przesyłka droga. Nie chce ktoś z was czegoś teraz zamówić, podzielimy się przesyłką zawsze taniej wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Alepiwo Ci dowiezie do sklepu z piwem w Krakowie. http://www.piwo.org/...380#entry283423 Z tym że termin może być zbyt odległy Edytowane 23 Czerwca 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russo Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 No właśnie chciałem na ten weekend. AlePiwo niestety było w poprzedni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nymons Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Jakie słody potrzebujesz? Może ktoś ma zapas na zbyciu - ja np. mam 5kg nadmiaru pszenicznego Poza tym jakieś carahell, carapils, czy inne dziady co to w gramach idą a zamawiam po 1kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russo Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Potrzebowałem pilzneńskiego, zamówiłem już sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Trzeba bylo pisać. Pod dostatkiem mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russo Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Tak wymyśliłem przy okazji waszych postów, że można by zrobić lokalny temat z tym co kto ma nadto i jest wstanie sprzedać. Np takie Carapils czy inne badziewia co daje się po 100g. Wolę to komuś sprzedać/wymienić/oddać i jak coś to zamówić potem świeże. Co myślicie o takiej inicjatywie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Prościej raczej zgłaszać jeśli komuś coś potrzebne niż pisać co ma się do oddania/sprzedania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russo Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Albo tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 To przy najbliższej okazji jak ktoś coś będzie potrzebował to niech założy temat. Tutaj w małopolska , o jakiejś nazwie podobnej do tematu o drożdżach i z głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi