Tom Kos Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Szukałem ale jakoś nie znalazłem odpowiedzi na pytanie z tematu. Chciałem się dowiedzieć, czy aby zrobić własne piwo w jakimś browarze, muszę mieć działalność gospodarczą i zezwolenie na handel alkoholem. Czy wystarczy jak dam im kasę, przepis, a oni zajmują się resztą? Czy jest to po prostu indywidualna kwestia do dogadania z browarem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zlecasz produkcję, dajesz recepturę, odkupujesz całe piwo i sam sprzedajesz. Musisz mieć zezwolenie na hurtową sprzedaż alkoholu. No i działalność oczywiście. Tom Kos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Chyba, że nie będziesz sprzedawał to potrzebujesz tylko pomysł lub recepturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Kos Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Az tyle nie piję, żeby sobie pół tira piwa zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi