matzem Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Witajcie. PLanuję uwarzyć stouta z czekolady jaka mi została: słód chocolate 1000 EBC 350g słód pale chocolate 500 EBC 350g Jaką recepturę polecacie do tych słódó?? Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 To nie ten dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzem Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Proźba o recepturę w dziale receptury- to nie ten dział?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Proźba o recepturę w dziale receptury- to nie ten dział?? Tutaj umieszczamy receptury, a nie pytania o pomoc w tworzeniu receptury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się