wicher__91 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Witam. Gdzie w Suwałkach mogę kupić chmiel i słody?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Witam.Gdzie w Suwałkach mogę kupić chmiel i słody?? Zapewne nigdzie. Sklepów piwowarskich jest jak na lekarstwo. Prawie wszyscy zaopatrujemy się w sklepach internetowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Witam.Gdzie w Suwałkach mogę kupić chmiel i słody?? jak czegoś potrzebujesz to zapraszam do Białegostoku, sklepu co prawda nie ma, ale jest grupa piwowarów, zawsze mamy zapasy słodu, chmielu i trochę gęstw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miroon86 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Witam. Odświeżam temat. Czy zmieniło się coś w tym zakresie w Suwałkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlsten Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Witam. Odświeżam temat. Czy zmieniło się coś w tym zakresie w Suwałkach? Możesz w OBI kupić jakieś drożdże, czasem chmiel i ekstrakty. Poza tym raczej żadnych słodów nie kupisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xotern Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) A czy w Krzywym nie ma jakiegoś sklepu? Gdzieś to mignęło mi.. sporo artykułów gorzelniczych ale też piwnych. Postaram się znaleźć. Miło widzieć, że ktoś warzy w Suwałkach Edit: Link - http://www.inoxtrade.pl/ Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Xotern Miroon86 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miroon86 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 W OBI szukałem kilka razy, ale mają jedynie drożdże. Xotern dzięki za info odnośnie sklepu. Będę robił swoją trzecią warkę, na razie jeszcze z ekstraktów, bo nie mam garnka i ku mojej uciesze w INOX TRADE w przyszłym tygodniu mają być ekstrakty słodowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry55 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Witam. Odświeżam temat. Czy zmieniło się coś w tym zakresie w Suwałkach? W Białymstoku jest sklep Sami-Swoi. Sklep Sami Swoi - Akcesoria do wyrobu alkoholi domowych. ul. Zwycięstwa 8 lok.96 15-703 Białystok Polska Telefon 795 666 326 Godziny: Poniedziałek 9.00 – 16.00 Wtorek 9.00 – 16.00 Środa 9.00 – 16.00 Czwartek 9.00 – 16.00 Piątek 9.00 – 16.00 Sobota 9.00 – 13.00 mają też stronę internetową: http://samiswoi-sklep.pl/ Można coś u nich zawsze kupić. Słody mają głównie ze Strzegomia. Edytowane 4 Marca 2016 przez Jerry55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manhat Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Witam odświeżam temat, jest sklep stacjonarny w Suwałkach na ul. Minkiewicza 22, słody, chmiele i sprzęt. Byłem polecam. http://inoxtrade.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi