tomala80 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Cześć. Czy ktoś zrobił i ma recepturę na coś podobnego w smaku i aromacie? Żona mi bez przerwy dziurę w brzuchu wierci. Zrobiłem kiedyś 2 warki marcowego z browamatora i homebrewing, ale a to smak nie taki, a to za mało słodkie. Pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Szukaj receptur na marcowe w zapiskach kolegi Undeath - bardzo mi podeszło i kierunek dość podobny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 37C na termometrze i marcowe ja nie mam jak dolniaków robić jak tyle stopni na dworze jest niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 W tym piwie (marcowe w Bierhalle) faktycznie coś jest... Większość Kobiet nim się zachwyca. Muszę kiedyś spróbować tego piwa. Ponoć słodkie - marcowe słodkie? Hmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Słodkie, bez goryczki, karmelowe. Ulep. PawelH 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Słodkie, bez goryczki, karmelowe. Ulep. Tym oto sposobem dałeś wzorzec kobiecego piwa. A w innym watku Koledzy rozpisali się już pewnie na kilka tysięcy postów :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala80 Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Przeglądnąłem zapiski kolegi Undeath. Będę musiał niedługo nawarzyć tego piwa. Bierhallowe marcowe wogóle mi nie podchodzi, bo jest za słodkie ale co poradzić Warunki do dolniaków mam przez cały rok, więc nie ma problemu z wysoką temperaturą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi