siwek-jas Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 W podziękowaniu za przemile piwną atmosferę na wycieczce JAP-u po okolicznych browarach prezentuję parę fotek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.452198531652588.1073741835.294365950769181&type=3 Nie dawałem wszystkich zdjęć, bo wydaje mi się, że lepiej pokazać wnętrze niż nasze twarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpolako Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 wybiera się ktoś w sobote do rybnika na warzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Ja niestety nie mogę, jestem zagipsowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 1 . Crocco 2.elpolako 3. Mietek 1 . Crocco 2.elpolako 3. Mietek 4.Gabi+1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzBzie Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Wybieram się do Pogwizdowa prawdopodobnie jutro. Ktoś coś potrzebuje to pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Dla mnie 5 wiaderek x1kg nadwęglanu sodu .Możesz wstąpić po drodze ,jestem cały czas w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpolako Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 co z tym wyjazdem w niedziele, aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Będę po Ciebie o 15:40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Wszystkiego najlepszego dla naszej braci górniczej.Nasze zdrowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 I ja życzę wszystkim górnikom opieki św.Barbary, tyle samo zjazdów co wyjazdów i doczekania emerytury ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Posiedzenie JAPu u na uchodźctwie akuratsię skończyło.Zdegustowaliśmy nowego Grand Championa, jak i wiele innych piw. Piwko zagryzliśmy świetną golonką na pajdzie chleba.Kto nie był niech żałuje. Edytowane 8 Grudnia 2015 przez crocco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Dzięki za spotkanie ! Piwa , przekąski i golonka ! Edytowane 7 Grudnia 2015 przez Gabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpolako Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 dodajcie zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Nie byłem-żałuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Żałuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 W ostatnią sobotę stycznia spotkamy się w nowym miejscu. Będzie organizowany także konsumencki konkurs piwowarski, tak więc warzmy piwo aby nie brakło.Kategoria-Wolna Amerykanka-wariacje na temat amerykańskich chmieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zdrowych, wesołych świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich piwowarów i piwoszy utożsamiających się z Jastrzębską Akcją Piwowarską. Nasze zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1986 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Dziękuję za życzenia i również chciałbym się do nich dołączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Również dziękuję za życzenia i pragnę się dołączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Na resztę świąt i ode mnie przede wszystkim zdrowia i spełnienia marzeń ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 31 stycznia o godz 16:00 spotkamy się w Góralskiej Chacie na ul. Wielkopolskiej. Około 17:00 przeprowadzimy wewnętrzny konkurs piwowarski w temacie "Wolna Amerykanka,czyli wariacje na temat amerykańskich chmieli" Chętni zobowiązani są do przyniesienia dodatkowo 3 butelki piwa konkursowego. Około 18: odbędzie się dodatkowy konkurs ,w którym sędziami będą goście Chaty Góralskiej.Na ten konkurs proszę przynieść dodatkowo po 4 butelki piwa. Dla pierwszych 3 miejsc przewidziane są oprócz dyplomów nagrody. Proszę się wpisywać na konkursy do 20stycznia.Piw nie wysyłamy tylko przynosimy na spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Wszystkim piwowarom i piwoszom JAPu zdrowia, cierpliwości, wielu nagród a w szczególności wielu pysznych warek życzę ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczuga Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Dziękuję i również wszystkiego najlepszego w Nowym Roku oraz udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Osoby biorące udział w wewnętrznym konkursie będą też sędziami. W konkursie konsumenckim nasze piwa oceniać będą goście Góralskiej Chaty. Osoby biorące udział w spotkaniu proszę się wpisywać 1.crocco 2.Janek 3.Miecio 4.Zorro 5.Kolczuga 6.Elpolako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi