aanndrzej Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Akurat 29-ty to mój ostatni dzień w pracy i na dodatek będę pracować do północy Ale będę śledzić temat i następnym razem wpadnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 29 sierpnia też by mi pasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Zróbmy spotkanie 29 sierpnia, miałbym prośbę aby na forum ujawnili się wszyscy chętni na spotkanie, żebym wiedział jak mam załatwiać lokal. Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez ppiotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) 1. ppiotr 2.Zorro0 +Piotrek 3.crocco 4.andrzej 1986 5.siwek-jas + 3 osoby 6. Mietek + 1 Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez crocco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 2.zorro0 + 1 osoba (kolega Piotrek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Mietek się melduje na rozkaz. Dzięki Arku, że pamiętałeś. Pasuje 29 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzBzie Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Witam wszystkich! Dzięki dwóm kolegom z Bzia od początku roku bawię się piwowarstwem. Co do spotkania Janek już mnie dopisał ale potwierdzam przybycie osobiście. Pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Bzie potęgą jest! Myślę Piotrze ,że może nas być około dwudziestu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 A miała to być Frakcja Jastrzębska, a widzę że będzie Frakcja Bzia Postaram się do końca tygodnia podać szczegóły spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinter Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Czekam na szczegóły. Postaram się do wtorku potwierdzić przebycie (lub nie), porozmawiam jeszcze z paroma znajomymi ( Frakcja Jastrzębska) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) Szczegóły dotyczące spotkania 29.08.2014 piątek: Lokal Gospoda BAVARIA w Jastrzębiu ul. Krokusów 2 (wjazd na OWN z ul.Cieszyńskiej). Godzina wstępnie 18:00 (ewentualnie 17:00, proszę o komentarz) Koszt 25,00 zł od osoby (płatna na spotkaniu), w tym przekąski do piwa i gorące danie (nie płacimy za wynajęcie sali) Do picia własne piwo lub miejscowe. Bardzo proszę o deklaracje chętnych na spotkanie. Jedna zasada, każdy kto się zgłosi i do środy w przyszłym tygodniu nie da znać, że nie da rady przyjść - to tak czy inaczej płaci 25,00 zł. Dogadałem się z Właścicielką, że będziemy tam mogli robić spotkania, pokazy warzenia, kursy sensoryczne, ale co najważniejsze jest zainteresowana sprowadzaniem dobrego piwa, także będziemy mieć w Jastrzębiu lokal gdzie będzie się można napić dobrego piwa. Edytowane 23 Sierpnia 2014 przez ppiotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Ja siebie potwierdzam. Co do kumpla to dam znać. Underground ma dość spory wybór piw jak na Jastrzębie. Ale konkurencja jest dobra. Może i tu będzie coś w rodzaju Zymftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Nie dodałem, że Właścicielka będzie otwarta na nasze sugestie z jakich browarów ściągać piwo, więc będzie chyba najlepszy wybór w Jastrzębiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Wiadomo,że ja i Janek jak i Zorro będziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek-jas Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) Piotr "to jest mały krok człowieka, ale wielki skok dla ludzkości" w Jastrzębiu - brawo, brawo!! Arku nic dodać nic ująć! Więc tak jak deklarowałem: Jo + 3!! (W tym mój bracik który swoją I-szą warkę uwarzył w 2004r, a ja w ten czas z niego piałem że to nie może się udać bo samemu uwarzyć piwa się nie da!!! Mea maxima culpa!!!) P.S. Piotrze tak naprawdę to Wielki krok... Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez siwek-jas vinter 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Co do godziny to chyba na 18 oficjalne rozpoczęcie gremium partyjnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Też jestem za 18. Jak na razie zapowiada się cudnie. Gdyby można mieć niszowe piwa "na zamówienie" to już kompletny raj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 (edytowane) czyli mamy: 1) Pepinek - czyli ja 2) Mietek 3) Crocco 4) Janek 5) Zorro 6) Siwek-jas +3 Edytowane 23 Sierpnia 2014 przez ppiotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1986 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Oczywiście nie zapomnijcie też o mnie:) 7) Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Janek + 3 kumpli. Zachęcam na spotkanie. Jeśli ktoś nie warzył a ma zamiar ale się boi niech przychodzi.Rozwiejemy wątpliwości,damy spróbować piwa przez nas uwarzonego. Jeśli ktoś warzy z puchy a wstydzi się niech przyniesie-my też tak zaczynaliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Lista 13 osób: 1) Pepinek - czyli ja 2) Mietek 3) Crocco 4) Janek + 3 5) Zorro 6) Siwek-jas + 3 7) Andrzej Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez Pepinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinter Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Bardzo mi przykro. Mino usilnych starań nie dam(my) rady się zjawić. Trzymam za was kciuki i czekam na wiadomość o kolejnych spotkaniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1986 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Przychodzi ktoś z partnerką? Moja chciała by wiedzieć bo by też przyszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Andrzej ,dlaczego jeszcze Józef się nie zalogował? Męcz wujka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Ja potwierdzam swoje przybycie,ale niestety kolega Piotr,którego chciałem przyprowadzić,nie da rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi