michalb Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ja mogę pożyczyć jak nie za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeahBunny Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) juz nie aktualne, dzięki wszystkim za chęć pomocy! Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez YeahBunny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeahBunny Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) . Edytowane 15 Lipca 2016 przez YeahBunny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeahBunny Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 cześć, wiadomo coś na temat spotkania w maju? W którą sobote maja się odbędzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Co do wiosennego to chcieliśmy piwa pijanego a nie wykrzywiającego twarz. Co do spotkania to czy my musimy je organizować czy może podaj datę,miejsce i skrzyknij wszystkich na spotkanie. Niestety my mieliśmy plany ale nam nie wyszło.W tej chwili jesteśmy zajęci.Sorry jeśli kogoś zawiedliśmy ale doszły nam inne obowiązki. Jeśli jest ktoś chętny takie spotkanie organizować chętnie pomogę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Po długiej przerwie czas się spotkać.Zapraszamy piwowarów i piwoszy z Jastrzębia i okolic.16 lipca w sobotę o 18.00 zaczynamy grilować w Gospodzie Bavaria.Własne piwka mile widziane.Szczegóły wkrótce.Chętni proszeni o wpisywanie się:1.crocco 2.Miecio 3.Elpolako 4.Siwek-jas 5.Pepinek 6.Zorro Edytowane 23 Czerwca 2016 przez crocco avanti68 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Chętni na spotkanie proszeni o wpisywanie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzBzie Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Chętni na spotkanie proszeni o wpisywanie się. Witajcie, Mimo deklaracji nie dam rady być w tym terminie. Szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) 7. RobertK Edytowane 6 Lipca 2016 przez RobertK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Do końca tygodnia proszę się wpisywać.Cena za poczęstunek 25 zeta płatne na spotkaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avanti68 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 (edytowane) Po długiej przerwie czas się spotkać. Zapraszamy piwowarów i piwoszy z Jastrzębia i okolic. 16 lipca w sobotę o 18.00 zaczynamy grilować w Gospodzie Bavaria. Własne piwka mile widziane. Szczegóły wkrótce. Chętni proszeni o wpisywanie się: 1.crocco 2.Miecio 3.Elpolako 4.Siwek-jas 5.Pepinek 6.Zorro 7.avanti + Wiola Edytowane 10 Lipca 2016 przez avanti68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 We wtorek zamykam listę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Zasady tak jak zawsze. Po przyjściu płacimy 25zeta przy barze za posiłek i raczymy się własnym piwkiem lub innymi przez nas przyniesionymi smakołykami. Grillujemy oczywiście sami,kto chce może dodatkowo coś sobie przynieść.Grill,opał i mięsko jest w tych 25złotych No to czekamy na pogodę i biesiadowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeahBunny Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 cześć, jak można się jeszcze zapisać to jestem chętny, sorki ze tak późno ale brak dostępu do kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avanti68 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 moja zona sie rozchorowała,nie moze isc,tak ze mozesz isc na jej miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Wpadaj.zasady już znasz.zamówionych jest 10 miejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Dzięki za spotkanie.Było bardzo fajnie Myślę,że kolego Wojtek pozostanie z nami na stałe. Następne spotkanie zrobimy koło września-października. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeahBunny Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 dzięki:) do zobaczenia nastepnym razem. dzisiaj rano zaskoczyła mnie Amerykanka od której dostałem zestaw na dwa amerykanskie piwka. nic tylko warzyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Ja też dziękuję za fajne spotkanie. YeahBunny - taka Amerykanka to skarb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeahBunny Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 1raz mam drozdze plynne, paczka zaczęła robić sie twarda to znaczy ze się aktywowały drożdże? ile dni takie coś możne leżeć w lodówce? bo pewnie w tym tyg musze robic piwo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 A aktywowałeś te drożdże? W środku jest paczka z pożywka dla drożdży.Jeśli uwolnisz pożywkę to po paru dniach(jak będzie twarda)trzeba ja wykorzystać. Daj do lodówki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeahBunny Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 one prawdopodobnie aktywowały się w podróży bo miała to w walizce. Wczoraj zrobiłem IPA single hop Cascade. fermentacja już ruszyla więc wszystko jest okej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Czy ktoś wybiera się na większe zakupy słodu ? Może do czech ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Co potrzebujesz i ile. Mam sporo zapasów z których na razie nie skorzystam. zorro0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Arku,poszło PW :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi