Pepinek Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Lista: 1) Pepinek (na chwilę, ale będę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek-jas Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) Mam na 14-tą w robocie. Jeżeli uda mi się przesunąć na 12- tą to wpadnę na chwilę. W każdym razie w pażdzierniku napewno pomogę przy ważeniu więc przydzielcie mi tam jakieś zadanie. )) Edytowane 22 Września 2014 przez siwek-jas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinter Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) W piątek własnie będę warzył (jedyny wolny termin), jak się wyrobie postaram się przyjść(nie obiecuje na 100%) i wypić z wami jakiegoś browarka. Do której tak mniej więcej będzie trwało spotkanie ? Edytowane 22 Września 2014 przez vinter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 22 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 W każdym razie w pażdzierniku napewno pomogę przy ważeniu więc przydzielcie mi tam jakieś zadanie. )) No cóż ,będziesz ważył a my będziemy warzyli . Spotkanie jak się dobrze rozkręci może potrwać dłuuugo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinter Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) Jeślibym nie dał rady dotrzeć, to mogę na październikowe spotkanie udostępnić 50 L kega, w którym warze. Edytowane 22 Września 2014 przez vinter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 proszę uzupełniać listę, trzeba do środy zarezerwować lokal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Lista: 1) Pepinek (na chwilę, ale będę) 2) Mietek (tak Arku swoją drogą- nie mam telefonu do odwołania) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek-jas Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 No cóż ,będziesz ważył a my będziemy warzyli . No to ja przyniosę wagę!!! :smilies: Załatwione!!! :okey: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 23 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ja będę. W październiku będziemy warzyli wake 20l na sprzęcie od Michała. Szczegóły dogadamy na spotkaniu. Trzeba by załatwić sponsora na surowce na piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Lista: 1) Pepinek (na chwilę, ale będę) 2) Mietek 3) Crocco Panowie proszę o wpisy, trzeba najdalej jutro rezerwować BAVARIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1986 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 4) Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Lista: 1) Pepinek (na chwilę, ale będę) 2) Mietek 3) Crocco 4) Andrzej 5) Zorro0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek-jas Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Lista: 1) Pepinek (na chwilę, ale będę) 2) Mietek 3) Crocco 4) Andrzej 5) Zorro0 6) Janek (po 20-ej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Ja też będę 7) RobertK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Dziękuję wszystkim za spotkanie, może nie było nas dużo ale piwko było dobre. Zgodnie z ustaleniami, następne spotkanie 25 października, połączone z pokazem warzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Również dziękuję wszystkim za dobrą imprezę. Tym razem skończyła się dla mnie o odpowiedniej porze Jak będą plakaty gotowe to chętnie porozwieszam tu i ówdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Ja również dziękuje, miło było poznać nowych Kolegów i spróbować kilku wspaniałych piw. Ps. w Stokrotce w Galerii Jastrzębie - Lwówek Jankes po 4,99 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Dzięki za spotkanie. Oby inni piwowarzy i piwosze następnym razem nie zawiedli i przyszli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Wow ale was tu w tym jastrzębiu jest Czy byłby ktoś zainteresowany zakupem większej ilości słodu bezpośrednio w strzegomiu? Można by sporo oszczędzić przy większej ilości zamówień. Gdyby znalazła się odpowiednio duża liczba chętnych, jestem gotowy nawet pojechać i ewentualnie rozdzielić zakupy. Co wy na to? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 1 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Witej Szymcio. Uzupełnij profil i daj się poznać. Akurat byliśmy po słody. Zapraszamy na pokaz warzenia piwa do Parku Zdrojowego teraz w niedzielę na godzinę 14.00. Zapraszamy na spotkania JAPu w sobotę 25 października do Gospody Bavaria. i na inne nasze spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Szkoda, że nie wiedziałem. Może znajdą się jeszcze jacyś chętni Dzięki za zaproszenia, ale może być ciężko ze względu na brak czasu. A pokazy warzenia sam w wolnej chwili sobie organizuje Ale fajnie, że coś takiego tu robicie Może kiedyś wpadnę A profil zaraz wypełnię. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Będziemy warzyć piwo na imprezie w Parku Zdrojowym. http://jastrzebieonline.pl/news,6555,w-ten-weekend-festiwal-kulinarny-w-parku.html Zapraszamy chcących pomóc jak i obserwatorów. Uwarzone w niedzielę piwo zakapslujemy na październikowym warzeniu w pubie Bavaria a na spotkaniu listopadowym 28 listopada zdegustujemy je. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 W Świecie Alkoholi pojawiły się piwa browaru Perun , Twig i parę z Pinty. Osoby szukające dobrego smaku wiedzą,że trzeba ten przybytek odwiedzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Jasnego Gromu 2 butelki mam. Serce Dębu kupił mi kumpel 4 butelki. Nie wiedziałem, że dotrze do Jastrzębia. W niedzielę postaram się być, Edytowane 3 Października 2014 przez Mietek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinter Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Własnie dziś będę testował Jasny Gron oraz Ce n'est pas IPA Ambere. Jutro zjawie się w Parku Zdrojowym Jakie piwo warzycie ? Edytowane 4 Października 2014 przez vinter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi