Pepinek Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 ATAK - powinien być stałym elementem w Bavarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudark Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Witam na forum. Dzięki za sobotę - było świetnie. Odnośnie koszulek, to proszę osobę, która przygotowywała grafikę JAP o wysłanie na mojego @ pliku graficznego. Przygotuję wzór i udostępnię na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Szymcio stworzył ten wzór. Nie wiem, czy jest wersja o większej rozdzielczości niż to, co zamieścił kilka stron temu ( http://www.kuzniaartystow.pl/czarnaowca/jap.jpg ) Jak co, to do Niego trzeba prośbę kierować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudark Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Proponuje coś takiego. Sugestie i uwagi mile widziane. Jeżeli będzie OK, to wyśle zapytanie do mojego dostawcy, czy będzie w stanie wykonać dla nas te koszulki, no i za ile . Kolor koszulki "bottle green" nawiązuje do koloru chmielu, jaskrawy zielony i czarny to barwy godła Jastrzębia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 O ile kumam koncepcję Szymcia, to tam między skrzydłami a szyszkami są liście chmielu. Więc może albo konsekwentnie liście też na zielono, albo szyszki na czarno. Ale to tylko luźna uwaga. Jeśli by tak zostało, to też fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) Pepinku,citrę dam na cichą,tylko nie wiem czy całe 80g czy połowę. Koszulki dobre ale na piersi z przodu między skrzydłami miał być napis tak jak to Szymcio zrobił. Tył może być. Edytowane 28 Października 2014 przez crocco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Daj całe 80g, niech będzie dobrze nachmielone, w końcu to AIPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) Witam na forum. Dzięki za sobotę - było świetnie. Odnośnie koszulek, to proszę osobę, która przygotowywała grafikę JAP o wysłanie na mojego @ pliku graficznego. Przygotuję wzór i udostępnię na forum. Witam! Napisz jaka rozdzielczość logo jest ci potrzebna do tych koszulek. Oprócz podstawowej formy, można ewentualnie użyć wariantów uproszczonych: Jeśli chodzi o kolorystykę, może coś takiego? PS. W razie czego jestem do usług. Pozdrawiam Edytowane 28 Października 2014 przez szymcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Będę zamawiał Atak Chmielu .Jako następne proponuję piwo dyniowe Dyniamit Z Pinty. Kto za -rączki na klawira. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 zamiast dyniowego to możę oto mata IPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Oto mata jest cały rok. Jest jeszcze w Polsce parę beczek dyni to można spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 przekonałeś mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinter Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Mnie też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Atak Chmielu będzie w tym tygodniu . Dyniamit....może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Czyli w piątek po szychcie można już wpaść na jedno? Czy dopiero w sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 W piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 To dobrze. Choć sobota raczej nie będzie służyła posiedzeniom przy piwie. Więc może schodzić trochę dłużej niż ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Co do wzoru na koszulce to liście bym wywalił, szyszki obniżył i zadał im inny kąt... I jeszcze ta czcionka prosi sie o zmianę na coś ładniejszego i może po łuku by objąć cały emblemat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 czy może się ktoś wybiera jutro na ATAK do Bavarii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Niestety Ataku tym razem zabrakło w hurtowniach. Będzie Sean z Wąsosza http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=109547 Będzie Imperium Atakuje Pinty http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=97781 Oba piłem ,oba mi smakują. Zapraszam co spragnionych na chwilę pogawędki do Bavarii ,będę koło 21:30. Trzeba sprawdzić jak ma się nasza nasza MIAIPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Proszę przynieść balingomierz mój padł (dosłownie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinter Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Jak przyjdę to wezmę. Imperium Atakuje jest na 100 % . Więc się zjawie dziś pomiędzy 21:00 a 21:30 Edytowane 31 Października 2014 przez vinter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek-jas Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Imperium i inne piwka w Bavarii smakowite! Mietek opowieść o sposobie zakupu maszynki do strzyżenia owiec u Madziarów była rewelacyjna!!! Edytowane 1 Listopada 2014 przez siwek-jas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Coś mi się wydaje, że tą historię będę musiał opowiadać często. Dzięki za spotkanie. Piwo super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi