Stachu Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Witam. Mam zamiar zacząć przygodę z warzeniem piwa. Szukam piwowarów z okolic Dublina. Pozdrawiam Stachu. dzukekidzuki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Witamy na forum, na mapie piwowaró jest parę osób z Dublina. http://www.piwo.org/membermap/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton1983 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Cześć Stachu. Sam wiele nie umiem ale co do podstaw i pierwszych kroków mogę coś doradzić. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) Kilka osob sie znajdzie Dziala tez sporo grup zrzeszonych przy NHC, Organizowane sa comiesieczne spotkania polaczone z degustacja oraz pokazy warzenia. Dzieje sie calkiem sporo. Edytowane 31 Lipca 2014 przez JakubS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Witam. Cieszę się, że jest ktoś jeszcze. Apropo tego spotkania piwowarów irlandzkich wybiera się ktoś? Pozdrawiam Stachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Grup jest kilka i maja spotkania w roznych terminach. Wszystko zalezy od tego gdzie dokladnie mieszkasz i ktory klub bedziesz mial najblizej. Polnoc to North County Brewers, jesli mialbys ochote wpasc, to mamy spotkanie 12 sierpnia w Swords, w Old Boro. Poludnie to Liffey Brewers, maja spotkanie dzisiaj w Lucan County Lounge. Centrum to Capital Brewers, mieli spotkanie wczoraj w Kavanaghs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Tak sobie myślę, fajnie byłoby pójść na takie spotkanko. Mieszkam w drimnagh nie wiem do którego klubu bym sie kwalifikował, czy centrum, czy południe mniejsza o to. Mam pytanko; trzeba być członkiem klubu, aby na takim spotkaniu być? Może dałoby się jako np. gość. Pozdrawiam Stachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Smialo mozesz wpadac jako gosc. Capital Brewers organizuja pokaz warzenia w sobote 9 sierpnia jesli bys byl zainteresowany. Start o 10:30, Tog, Chancery Lane, Dublin 8 (www.tog.ie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Jestem zainteresowany jak najbardziej, nie wiem czy dam rade wstać nocki robie. Chyba, że skończę troszkę wcześniej. Pozdrawiam Stachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi