camilos Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 No to i ja się piszę. Co prawda jako jednostka wyjątkowo aspołeczna mogę być nieco mało komunikatywny Ale przywiozę kobiete wyjątkowo pro-społeczną tak więc, co następuje: 1. josefik + 2 os, co do piwa to 2 kegi pepsi 18l z własnym wyszynkiem. 2. rubezahl (na chwilę obecną sam) + 10 litrów 3. Karczmarz + żona, keg 18l 4. korzen16 (na chwilę obecną sam) +10L 5. olo333 + żona + 10 l 6. krzysiek9999+żona+10l 7. camilos + baba (nie drożdzowa) + 10l + siakiś chleb baby i inne smakołyki z domowej spiżarni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 ... Co prawda jako jednostka wyjątkowo aspołeczna mogę być nieco mało komunikatywny Ale przywiozę kobiete wyjątkowo pro-społeczną Spoko - "rozruszamy" Cię! LP z tego co piszesz "rozruszać" nie będzie trzeba W wesołym busie do/z Leśnicy (FDP) gdzieś poginęliście wśród sudeckich piwowarów, ale tam mogło być ciężko dojść do głosu - zwłaszcza w drodze powrotnej.... :beer: :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Na szczęście od 2011 sporo się nauczyłem, wtedy jeszcze nie warzyłem to też nie bardzo miałem co powiedzieć a i też pewno niewiele rozumiałem;-) Dziś co prawda jeszcze więcej nie wiem niż wiem, ale przynajmniej już trochę praktyki nabieram przy garach:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syja77 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 W sprawie wyciągania męża na imprezę do was to wszystko idzie w dobrym kierunku. Ostatnio oglądał trasę z Wrocka w Wasze strony, więc chyba można się wpisać na listę: 1. josefik + 2 os, co do piwa to 2 kegi pepsi 18l z własnym wyszynkiem. 2. rubezahl (na chwilę obecną sam) + 10 litrów 3. Karczmarz + żona, keg 18l 4. korzen16 (na chwilę obecną sam) +10L 5. olo333 + żona + 10 l 6. krzysiek9999+żona+10l 7. camilos + baba (nie drożdzowa) + 10l + siakiś chleb baby i inne smakołyki z domowej spiżarni. 8. leszczu007 + syja77 + 10l jak nie będzie kega to w butelkach coś zabierzemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 "Pod Przełęczą" fajna miejscówa, nie raz się już tam :beer: Nie wiem, czy wątroba da radę, ale wstępnie zapisuję się i małżonka + 10 l piwa ofkors. 1. josefik + 2 os, co do piwa to 2 kegi pepsi 18l z własnym wyszynkiem. 2. rubezahl (na chwilę obecną sam) + 10 litrów 3. Karczmarz + żona, keg 18l 4. korzen16 (na chwilę obecną sam) +10L 5. olo333 + żona + 10 l 6. krzysiek9999+żona+10l 7. camilos + baba (nie drożdzowa) + 10l + siakiś chleb baby i inne smakołyki z domowej spiżarni. 8. leszczu007 + syja77 + 10l jak nie będzie kega to w butelkach coś zabierzemy 9. Marusia i Slavoy i 10 l piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwzd Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Czy istnieje możliwość wysłania piw kurierem parę dni wcześniej na miejsce? Jako że Ryanair ma dobre ceny na wrześniowe loty Warszawa-Wrocław to raczej bym się pisał, tylko z transportem butelek mały problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Czy istnieje możliwość wysłania piw kurierem parę dni wcześniej na miejsce? Gdyby był z tym problem, to ja mogę odebrać i przywieźć ze swoimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwzd Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 OK, dzięki za ewentualną pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliska903 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Czy istnieje możliwość wysłania piw kurierem parę dni wcześniej na miejsce? Jako że Ryanair ma dobre ceny na wrześniowe loty Warszawa-Wrocław to raczej bym się pisał, tylko z transportem butelek mały problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliska903 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Czy istnieje możliwość wysłania piw kurierem parę dni wcześniej na miejsce? Jako że Ryanair ma dobre ceny na wrześniowe loty Warszawa-Wrocław to raczej bym się pisał, tylko z transportem butelek mały problem Jasne, mieszkamy tam, więc odbierzemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Aktualizacja listy - mąż przypomniał mi, że w tym terminie mój brat ma wesele 1. josefik + 2 os, co do piwa to 2 kegi pepsi 18l z własnym wyszynkiem. 2. rubezahl (na chwilę obecną sam) + 10 litrów 3. Karczmarz + żona, keg 18l 4. korzen16 (na chwilę obecną sam) +10L 5. olo333 + żona + 10 l 6. krzysiek9999+żona+10l 7. camilos + baba (nie drożdzowa) + 10l + siakiś chleb baby i inne smakołyki z domowej spiżarni. 8. leszczu007 + syja77 + 10l jak nie będzie kega to w butelkach coś zabierzemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenocyd Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 1. josefik + 2 os, co do piwa to 2 kegi pepsi 18l z własnym wyszynkiem. 2. rubezahl (na chwilę obecną sam) + 10 litrów 3. Karczmarz + żona, keg 18l 4. korzen16 (na chwilę obecną sam) +10L 5. olo333 + żona + 10 l 6. krzysiek9999+żona+10l 7. camilos + baba (nie drożdzowa) + 10l + siakiś chleb baby i inne smakołyki z domowej spiżarni. 8. leszczu007 + syja77 + 10l jak nie będzie kega to w butelkach coś zabierzemy 9. Xenocyd + małżonka + 10l się znajdzie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 W takim razie też się wstępnie piszę: 1. josefik + 2 os, co do piwa to 2 kegi pepsi 18l z własnym wyszynkiem. 2. rubezahl (na chwilę obecną sam) + 10 litrów 3. Karczmarz + żona, keg 18l 4. korzen16 (na chwilę obecną sam) +10L 5. olo333 + żona + 10 l 6.uups +1 osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 W takim razie też się wstępnie piszę: 1. josefik + 2 os, co do piwa to 2 kegi pepsi 18l z własnym wyszynkiem. 2. rubezahl (na chwilę obecną sam) + 10 litrów 3. Karczmarz + żona, keg 18l 4. korzen16 (na chwilę obecną sam) +10L 5. olo333 + żona + 10 l 6.uups +1 osoba Adam - wyciąłeś połowę uczestników 1. josefik + 2 os, co do piwa to 2 kegi pepsi 18l z własnym wyszynkiem. 2. rubezahl (na chwilę obecną sam) + 10 litrów 3. Karczmarz + żona, keg 18l 4. korzen16 (na chwilę obecną sam) +10L 5. olo333 + żona + 10 l 6. krzysiek9999 + żona + 10l 7. camilos + baba (nie drożdzowa) + 10l + siakiś chleb baby i inne smakołyki z domowej spiżarni. 8. leszczu007 + syja77 + 10l jak nie będzie kega to w butelkach coś zabierzemy 9. Xenocyd + małżonka + 10l się znajdzie też 10. uups + 1 osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Ja niestety muszę wyciąć siebie - mam w tym czasie szkolenie służbowe. 1. josefik + 2 os, co do piwa to 2 kegi pepsi 18l z własnym wyszynkiem. 2. rubezahl (na chwilę obecną sam) + 10 litrów 3. Karczmarz + żona, keg 18l 4. korzen16 (na chwilę obecną sam) +10L 5. krzysiek9999 + żona + 10l 6. camilos + baba (nie drożdzowa) + 10l + siakiś chleb baby i inne smakołyki z domowej spiżarni. 7. leszczu007 + syja77 + 10l jak nie będzie kega to w butelkach coś zabierzemy 8. Xenocyd + małżonka + 10l się znajdzie też 9. uups + 1 osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Ja niestety muszę wyciąć siebie - mam w tym czasie szkolenie służbowe. Szkoda. Więc - do następnego spotkania! :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Ola - na prośbę Akebesa (chwilowo - urlopowo pozbawionego internetu), zaklep ten duży pokój dla ich rodzinki. 1. josefik + 2 os, co do piwa to 2 kegi pepsi 18l z własnym wyszynkiem. 2. rubezahl (na chwilę obecną sam) + 10 litrów 3. Karczmarz + żona, keg 18l 4. korzen16 (na chwilę obecną sam) +10L 5. krzysiek9999 + żona + 10l 6. camilos + baba (nie drożdzowa) + 10l + siakiś chleb baby i inne smakołyki z domowej spiżarni. 7. leszczu007 + syja77 + 10l jak nie będzie kega to w butelkach coś zabierzemy 8. Xenocyd + małżonka + 10l się znajdzie też 9. uups + 1 osoba 10. Akebes + familia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 oczywiście plus 10 l piwka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliska903 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Ola - na prośbę Akebesa (chwilowo - urlopowo pozbawionego internetu), zaklep ten duży pokój dla ich rodzinki. 1. josefik + 2 os, co do piwa to 2 kegi pepsi 18l z własnym wyszynkiem. 2. rubezahl (na chwilę obecną sam) + 10 litrów 3. Karczmarz + żona, keg 18l 4. korzen16 (na chwilę obecną sam) +10L 5. krzysiek9999 + żona + 10l 6. camilos + baba (nie drożdzowa) + 10l + siakiś chleb baby i inne smakołyki z domowej spiżarni. 7. leszczu007 + syja77 + 10l jak nie będzie kega to w butelkach coś zabierzemy 8. Xenocyd + małżonka + 10l się znajdzie też 9. uups + 1 osoba 10. Akebes + familia Potwierdzone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliska903 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Cieszę się, że nas tak dużo! Została jeszcze chatka i miejsca w agroturystykach i pensjonatach w okolicy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syja77 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 mam pytanko: czy jak dotąd wszystkie osoby na powyższej liście obecności nie muszą się martwić o nocleg bo miejsce mamy już zaklepane? tak piszę dla pewności:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) ... czy jak dotąd wszystkie osoby na powyższej liście obecności nie muszą się martwić o nocleg bo miejsce mamy już zaklepane? Tak, te noclegi są zaklepane (w pokojach - jak wpisywaliście: 2, 3, więcej osobowych). Myślę, że chętni powinni się dopisywać na listę rezerwową. Przy potwierdzonym komplecie - bliżej imprezy, Ola z pewnością pomoże znaleźć coś po sąsiedzku (pobliskich ośrodków jest sporo). 1. josefik + 2 os, co do piwa to 2 kegi pepsi 18l z własnym wyszynkiem. 2. rubezahl (na chwilę obecną sam) + 10 litrów 3. Karczmarz + żona, keg 18l 4. korzen16 (na chwilę obecną sam) +10L 5. krzysiek9999 + żona + 10l 6. camilos + baba (nie drożdzowa) + 10l + siakiś chleb baby i inne smakołyki z domowej spiżarni. 7. leszczu007 + syja77 + 10l jak nie będzie kega to w butelkach coś zabierzemy 8. Xenocyd + małżonka + 10l się znajdzie też 9. uups + 1 osoba + 10l 10. Akebes + familia + 10l Lista rezerwowa: 11. Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez rubezahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliska903 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Tak, te noclegi są zaklepane (w pokojach - jak wpisywaliście: 2, 3, więcej osobowych). Myślę, że chętni powinni się dopisywać na listę rezerwową. Przy potwierdzonym komplecie - bliżej imprezy, Ola z pewnością pomoże znaleźć coś po sąsiedzku (pobliskich ośrodków jest sporo). 1. josefik + 2 os, co do piwa to 2 kegi pepsi 18l z własnym wyszynkiem. 2. rubezahl (na chwilę obecną sam) + 10 litrów 3. Karczmarz + żona, keg 18l 4. korzen16 (na chwilę obecną sam) +10L 5. krzysiek9999 + żona + 10l 6. camilos + baba (nie drożdzowa) + 10l + siakiś chleb baby i inne smakołyki z domowej spiżarni. 7. leszczu007 + syja77 + 10l jak nie będzie kega to w butelkach coś zabierzemy 8. Xenocyd + małżonka + 10l się znajdzie też 9. uups + 1 osoba + 10l 10. Akebes + familia + 10l Lista rezerwowa: 11. Wszystko się zgadza, piszcie śmiało, miejsc jest sporo w okolicy! Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez Eliska903 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Ja nie jestem do końca pewien tego wyjazdu, więc chętnie odstąpię miejsce jak sytuacja się już wyklaruje i trzeba będzie odpuścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syja77 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 No jak możesz Józku nas tak opuszczać, a tak się super bawiliśmy w Miliczu . Jeśli chodzi o nas, to możliwe, że przyjedziemy pod wieczór, bo muszę jeszcze zawitać do rodzinnej miejscowości żeby posiedzieć przy chorej babci że też cała reszta rodziny akurat wtedy wybywa na urlopy jakby wcześniej się nie dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi