korzen16 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) To jest coś takiego: http://allegro.pl/ce...4422436307.html To przyłącze się nie nadaje, przy wylewkach jest gwint 22x1 lub 24x1, a to jest gwint 1/2" taki jak przy zaworach czerpalnych Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) dokładnie, przy wylewce jest przeważnie 22x1, gwint wewnętrzny Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez Voitas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja kupiłem przed chwilą w OBI złączkę 10 mm (8 zł. za 2 sztuki), do tego perlator i dwie opaski ślimakowe. Złączka wchodzi na wcisk ze sporym oporem, więc może opaski nie będą potrzebne. Zarówno perlator, jak i posiadany przeze mnie wąż igielitowy ma średnicę wewnętrzną 10 mm. Spytaj Wesołego. Kim jest Wesoły? Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez santa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Kim jest Wesoły? Wesoly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szejk Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ja to rozwiązałem tak jak na fotach. Miałem akurat w domu jeden stary perlator, więc go rozczłonkowałem i część wkręcaną do wylewki przymocowałem do węża od chłodnicy. Zero dodatkowych kosztów, 5 minut roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi