Makaron Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 W poniedzialek w nocy pekla glowna rura wodna w bloku w ktorym mieszkam. I zmylo sciane i zalalo cale mieszkanie w ktorym mieszkam. Zatem nie mam najmniejszego pojecia kiedy wroce aktywnie na forum. Jutro przeprowadzam sie w nowe miejsce na czas naprawy mieszkania (zajmie to co najmniej 5 tygodni). Jak uda mi sie zorganizowac internet mobilny, ale to nie na 100%. Zatem do uslyszenia. PS calyczas mam skype na komorce, to moge uczestniczyc w spotkaniach na skype, ale juz nie dam rady byc gospodarzem takiego spotkania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaron Posted August 6, 2009 Author Share Posted August 6, 2009 Właśnie skończyłem wprowadzać się do mieszkania zastępczego. O kurcze blaszka, jaki burdel . Teraz czas na rozpakowanie się i gigantyczne pranie Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 - Panie, ale mnie się woda leje - I musi się lać - Dana woda podlegająca ciśnieniu, natrafiając na otwór czyli szczelinę wypływa, praw fizyki pan nie zmienisz i nie badź pan głomb. http://www.youtube.com/watch?v=stmkmtXNYw4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaron Posted September 12, 2009 Author Share Posted September 12, 2009 No i wróciłem na moje mieszkanie. O kurde jaki burdel W końcu internet na ekranie, a nie w komórce!! Nareszcie! No i dobra passa wczoraj zdałem egzamin językowy, który pozwala mi rozpoczęcie kursu w collegu, zatem zaczynam kurs A+ w trybie open learning. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 No to gratulacje. W końcu na swoim, a resztę przeżyjesz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts