Makaron Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 W poniedzialek w nocy pekla glowna rura wodna w bloku w ktorym mieszkam. I zmylo sciane i zalalo cale mieszkanie w ktorym mieszkam. Zatem nie mam najmniejszego pojecia kiedy wroce aktywnie na forum. Jutro przeprowadzam sie w nowe miejsce na czas naprawy mieszkania (zajmie to co najmniej 5 tygodni). Jak uda mi sie zorganizowac internet mobilny, ale to nie na 100%. Zatem do uslyszenia. PS calyczas mam skype na komorce, to moge uczestniczyc w spotkaniach na skype, ale juz nie dam rady byc gospodarzem takiego spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Właśnie skończyłem wprowadzać się do mieszkania zastępczego. O kurcze blaszka, jaki burdel . Teraz czas na rozpakowanie się i gigantyczne pranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 - Panie, ale mnie się woda leje - I musi się lać - Dana woda podlegająca ciśnieniu, natrafiając na otwór czyli szczelinę wypływa, praw fizyki pan nie zmienisz i nie badź pan głomb. http://www.youtube.com/watch?v=stmkmtXNYw4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 No i wróciłem na moje mieszkanie. O kurde jaki burdel W końcu internet na ekranie, a nie w komórce!! Nareszcie! No i dobra passa wczoraj zdałem egzamin językowy, który pozwala mi rozpoczęcie kursu w collegu, zatem zaczynam kurs A+ w trybie open learning. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 No to gratulacje. W końcu na swoim, a resztę przeżyjesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi