Skocz do zawartości

Witam z Pałuk


Rekomendowane odpowiedzi

Serdecznie witam wszystkich... Zaczynam dopiero przygodę z domowym piwem. Nie licząc podpiwków, które robię systematycznie...o domowym wyrobie piwa tylko czytałem...Stwierdziłem, że czas zacząć robić swoje...Tym bardziej, że zbiegło sie to z widowiskiem historycznym w, którym jestem odpowiedzialny za karczmę wiec chcąc nie chcąc i tak muszę nabyć wiedze i sprzęt...jako wyszynk w karczmie będzie podpiwek. Moją pasją jest gotowanie, wyrób wędlin, serów i zbieranie książek z recepturami, technologicznymi związanymi z przetwórstwem spożywczym...oraz propagowanie kuchni pałuckiej i regionalnej.

Krzysztof - Lesniak

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Cześć i czołem! Widzę że również lubisz dobre jedzenie ;) witamy w klubie.

 

Na dzień dobry mam pytanie o ksiażki - możesz coś polecić w dziedzinie technologi serowarstwa, ale bardziej użytecznej w domowych warunkach? Bo jeśli w kwestii przepisów to nie problem, to gorzej jeśli chodzi o informacje o ich dojrzewaniu.

 

Pozdrawiam!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.