Pierre Celis Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 27 sierpnia wystartował kolejny stołeczny wielokran. Na rynku robi się coraz ciaśniej ale uważam, że i tak jest jeszcze mnóstwo miejsca na tego typu lokale w Warszawie. Faktem jednak jest, że aby przyciągnąć do siebie ludzi, którym niespecjalnie jest po drodze, trzeba zaoferować coś extra. Taką rzeczą w Hopsters jest powierzchnia. Mają tu bowiem aż trzy piętra! Każde ma powierzchnię 70 m2 więc na ten moment to największy pod tym względem warszawski wielokran. Szkoda tylko, że na każde piętro przypada tylko jedna (!) toaleta, ale podobno na tym węźle sanitarnym nie można było już nic dostawić. Trudno, najwyżej bieganie w tą i z powrotem po schodach pomoże spalić dodatkowe kalorie. W Hopstersie mamy 20 nalewaków, uwaga, z trzema pojemnościami w proporcjonalnych cenach! Cieszę się, że moje postulaty z knajpianego dekalogu są uwzględniane w nowych lokalach Krany w większości obsadzone są przez krajowych rzemieślników, więc z mojego punktu widzenia to dodatkowy plus. Jak to w porządnym wielokranie, w piwnicy zainstalowana została chłodnia. Zapowiada się więc dobrze i mam nadzieję, że organizowane tu będą jakieś piwne eventy, a na kranach dostępne będą krajowe nowości. Hopsters Multitap, Warszawa, al. Jana Pawła II 45 A lok. 56 wejście od ul. Nowolipki www.facebook.com/HopstersMultitap Recenzje na browar.biz Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się