regnotyp Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Cześć. Pytanie może i banalne, ale nie mogę znaleźć odpowiedzi: jaką średnicę wylotu (zewnętrzną) ma plastikowy kranik - taki zwykły, do najpopularniejszych fermentatorów? Albo inaczej, jakieś średnicy (wewnętrznej) powinien być wężyk, aby można go było nałożyć na kranik? Wiedza ta jest mi absolutnie niezbędnie potrzebna :-) a sam sobie zmierzyć nie mogę, bo dopiero będę kompletował sprzęt. Jeśli ktoś mógłby poratować informacją, to z góry dziękuję Leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krugerius Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 9-10 mm średnica wewnętrzna wężyka. W BA jest sylikonowy o średnicy 9 lub bezbarwny o fi=10. Mam ten i ten i pasują oba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regnotyp Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 O, dokładnie to chciałem wiedzieć. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi