Pieron Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Piana drobniutka, lekko kremowa utrzymująca się do końca. Kolor ciemne, lekko przechodzący pod światło jako mocno czerwone. Zapachu i smaku nie mogę coś odszyfrować. Jak dobrze odczytuję w smaku lekka goryczka z słodu palonego przechodząca w chmielowe i trochę wytrawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Jeszcze foto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Cześć. Pieron opisywałeś już to piwo: http://www.piwo.org/forum/t1320-uCieszny-Browarek-warka-%23-40-IRISH-RED-ALE.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Szukałem i nie znalazłem, nawet wyszukiwarka zaniemogła. Proszę dołączyć do poprzedniego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Szukałem i nie znalazłem, nawet wyszukiwarka zaniemogła.Proszę dołączyć do poprzedniego tematu. Toż to już trzeci temat "na ten temat" Dwa pierwsze były zespolone. Ale piwko przednie więc należy się. U mnie ciągle w lodówce i nie mogę się doczekać porównania z moim (dopiero na cichej...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi