Donald King Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Witam Od niedawna ważę piwo w domu, ale efekty nie są jeszcze najlepsze, dlatego będę częstym gościem na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Witam na forum. Ps warzę nie waże. Chyba ze naprawdę używasz wagi do ważenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzewo Jeżozwierza Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Gdańsk Wita . Kurcze, to ma sens, bo chyba Witać się z kimś to po prostu pójść na Witbiera, dobrze to rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=491 Cos takiego znalazłem na temat używania slows "witam". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzewo Jeżozwierza Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Dzięki, fajne, sensowne opracowanie tym bardziej, że lubię nasz polski język, ale chwilowo chyba zostanę przy lekko naciąganej mojej interpretacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Powitawszy ( witbiera już swojego dziś wypiłem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 efekty nie są jeszcze najlepsze, To znaczy litr piwa waży u ciebie 2 kg? Zmień wagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 jak się objawiają te nienajlepsze efekty? Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi