Fenris Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Heja Mam takie pytanko czy wie ktoś jak gdzie kiedy itp można dostać drożdże coopersa? oczywiście poza kupnem kita?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrickll Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) http://sklep.sklepyh...coopers-7g.html takie? Edytowane 15 Września 2014 przez Patrickll Fenris 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 myslę, że S-33 są bardzo podobne (czyli nijakie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyko Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Mam dwie paczki. Jak chcesz to Ci je dam. Uprzedzam jednak, że leżą u mnie jakieś 1,5 roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenris Opublikowano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 .... (czyli nijakie). się nie zgodzę ale ok Mam dwie paczki. Jak chcesz to Ci je dam. Uprzedzam jednak, że leżą u mnie jakieś 1,5 roku... hmm dzięki szczere za chęci ale, 1,5 roku no pewnie by ruszyły i można zaryzykować tylko logistyka wybrzeże-małopolska wiesz kilkaset kilometrów ale w sumie wyślij jak możesz kod z ich opakowania może nie tak stare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyko Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Wrzucić to-to w kopertę to nie problem. Załączam fotkę. Edytowane 15 Września 2014 przez Krzyko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenris Opublikowano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 hmm 2011 i 2012 trochę ryzyko a że kolega Patrickll dał namiar na w teorii świeżę za niewielkie pieniądze to rozumiesz, chociaż raz jeszcze doceniam inicjatywę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin KL Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 http://alembik.eu/8-drozdze-do-piwa-coopers.html sklep w krk kolo ronda mogilskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi