sugarsweet Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Koledzy zza oceanu często wyklejają swoje kegeratory folią pełniącą funkcję tablicy na której zapisuje się jakie piwo serwowane jest na danym kranie... Zupełnie przypadkowo i do innych celów w markecie budowlanym nabyłem podobną folię samoprzylepną (http://www.leroymerlin.pl/dekoracja-scian-i-sufitow/tapety-bordiury-okleiny/okleiny/okleina-3460002,p17169,l900.html), a ponieważ został mi kawałek - sprawdziłem i rzeczywiście można na niej pisać kredą, zmywać, pisać... Miałem zrobić dziecku tablicę, ale wpadłem na wykorzystanie jej do oznaczania kegów (karteczki post-it lubiły się gubić), myślę że w podobny sposób oznaczę też skrzynki. Gdyby ktoś szukał podobnej, ta którą kupiłem była zapakowana jako bodajże 1,5mx45cm i oznaczona jako "chalkboard black". Ta którą można kupić na metry nie ma tej swoistej faktury (coś jak skóra/skaj). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BretBeermann Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Alternatively there is a pretty decent selection of chalkboard stickers on Aliexpress. I just got a couple for marking my grain bins. http://www.aliexpress.com/premium/chalkboard-sticker.html?ltype=wholesale&SearchText=chalkboard+sticker&d=y&origin=y&initiative_id=SB_20140926232642&isViewCP=y&catId=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sugarsweet Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Thanks! For the time being I thought it's something sophisticated and had no idea where to buy it ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BretBeermann Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Yours are larger and they look good, I'd have gone your route if I had seen them in Leroy as well probably. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi