arkadiuszm Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Mój tyci browar powoli się rozwija, więc postanowiłem się przywitać. Jestem z Wrocławia i będę warzył swoją drugą warkę, tym razem z ekstraktów (pierwsza była z brewkita). Jak dobrze wyjdzie, to podrzucę kilka butelek do depozytu. Edytowane 4 Października 2014 przez arkadiuszm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal75 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Również powodzenia. Taka mała uwaga chyba miałeś na myśli warzenie a nie ważenie:) Edytowane 3 Października 2014 przez Wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Miałeś chyba na myśli Również a nie Tównież Arkadiuszu - oznacz się na mapie piwowarów, będzie łatwiej dużo spraw zaplanować...w przyszłości. Generalnie - przydaje się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gvai Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Nie czekaj, rób warkę ze słodów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi