uups Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 jeśli termin nie będzie kolidował z innymi ciekawymi zajęciami chętnie dołącze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwoznawcy Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Proponuję 18 lub 19 grudnia. Żeby nie budować wielowymiarowego wątku będę wdzięczny za deklaracje uczestnictwa na www.piwoznawcy.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leona Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Proponuję 18 lub 19 grudnia. Żeby nie budować wielowymiarowego wątku będę wdzięczny za deklaracje uczestnictwa na www.piwoznawcy.pl Hm, nie bardzo mogę znaleźć miejsce do wyrażenia deklaracji uczestnictwa więc napiszę tutaj - podane terminy mi pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysmis Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 http://www.piwoznawcy.pl/kursy Na dole strony jest podany adres mailowy i telefon do zapisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 (edytowane) Hej. Właśnie otrzymałem informację, że zgłosiło się sześć osób (z czego 3 osoby włącznie ze mną są z Kielc ). Co tak słabo? Zapisywać się Edytowane 15 Listopada 2010 przez kolomar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Hej. Właśnie otrzymałem informację, że zgłosiło się sześć osób (z czego 3 osoby włącznie ze mną są z Kielc ). Co tak słabo? Zapisywać się no ponoć razem ze mną 8, właśnie rozmawiałem z nimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leona Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Jest jakaś minimalna liczba osób przy której szkolenie jest nierentowne? Pytanie oczywiście do Sensora:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 no ponoć razem ze mną 8, właśnie rozmawiałem z nimi No to jest nas 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Śledzę sobie ten wątek, ale z niepokojem patrzę na ilość chętnych, bo nie wiem czy 9 osób to nie będzie mało... Czy w międzyczasie ktoś się jeszcze zapisał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwoznawcy Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Witam, jest rozwiązanie w przypadku małej grupy. Udało mi się załatwić profesjonalną salę w Tyskim Browarze (oczywiście nie ma to wpływu na treść kursu , planuję zorganizować tam z Weną kurs dla osób z Chorzowa. Moglibyśmy połączyć grupy. Dajcie znać czy Tychy to dla Was lokalizacja OK, jakby co możemy pomysleć o jakimś busie. To będzie jednostkowy koszt ekstra jakieś kilkanaście PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysmis Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Jeśli chodzi o mnie to nie widzę przeszkód by kurs odbył się w Tychach. Wspólny bus jak najbardziej wskazany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Witam, jest rozwiązanie w przypadku małej grupy. Udało mi się załatwić profesjonalną salę w Tyskim Browarze (oczywiście nie ma to wpływu na treść kursu , planuję zorganizować tam z Weną kurs dla osób z Chorzowa. Moglibyśmy połączyć grupy. Dajcie znać czy Tychy to dla Was lokalizacja OK, jakby co możemy pomysleć o jakimś busie. To będzie jednostkowy koszt ekstra jakieś kilkanaście PLN. Kiedy jest kurs w Tychach? Jest już dokładna data? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysmis Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 na stronie http://www.piwoznawcy.pl/kursy jest informacja, że 18.12.2010 11:00 - 18.12.2010 16:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Witam,jest rozwiązanie w przypadku małej grupy. Udało mi się załatwić profesjonalną salę w Tyskim Browarze (oczywiście nie ma to wpływu na treść kursu , planuję zorganizować tam z Weną kurs dla osób z Chorzowa. Moglibyśmy połączyć grupy. Dajcie znać czy Tychy to dla Was lokalizacja OK, jakby co możemy pomysleć o jakimś busie. To będzie jednostkowy koszt ekstra jakieś kilkanaście PLN. Dla mnie ok Zatem w jaki sposób mam potwierdzić, lub zapisać się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Odebrałem właśnie wiadomość od PIWOZNAWCY. Chętni z okolic Chorzowa proszę o kontakt na PW. Uważam, że również musimy zorganizować wspólnego busa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwoznawcy Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Witam ponownie, data to 18.12.2010, lokalizacja - Tychy potrzebujemy min. 15 chętnych. Busa będziemy organizować po zamknięciu listy uczestników. Do wszystkich chętnych z Krakowa, którzy wyrazlili zainteresowanie kursem w Krakowie prześlę zapytanie dot. tyskiej lokalizacji. Czuję, że się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diebels KattowitzerBrauhau Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Jestem chętny i to bardzo na kurs ,chętnie z Weną sie zabiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Musi się udać. Wieczorem Będę wiedział o kilku chętnych i zrobię listę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 (edytowane) Jak pech to pech - gdyby 18 grudnia był niedzielą 19 grudnia wszystko byłoby OK, a tak leżę, kwiczę i nie mam możliwości skorzystania z kursu ED: Albo gdyby godzina rozpoczęcia kursu była późniejsza ... Edytowane 24 Listopada 2010 przez shayboos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Witam ponownie, data to 18.12.2010, lokalizacja - Tychy potrzebujemy min. 15 chętnych. Busa będziemy organizować po zamknięciu listy uczestników. Do wszystkich chętnych z Krakowa, którzy wyrazlili zainteresowanie kursem w Krakowie prześlę zapytanie dot. tyskiej lokalizacji. Czuję, że się uda Ja oczywiście jestem chętny, ile osób jeszcze brakuje z Krakowa ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Witam ponownie' date=' data to 18.12.2010, lokalizacja - Tychy potrzebujemy min. 15 chętnych. Busa będziemy organizować po zamknięciu listy uczestników. Do wszystkich chętnych z Krakowa, którzy wyrazlili zainteresowanie kursem w Krakowie prześlę zapytanie dot. tyskiej lokalizacji. Czuję, że się uda [/quote'] Ja oczywiście jestem chętny, ile osób jeszcze brakuje z Krakowa ?? Ciężko powiedzieć na maile nie odpowiadają napisałem już 2 zero odzewu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Ja też się wybieram. Jak będzie bus z Krakowa to też się piszę, a jak nie to zostaje PKP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Więc na dzień dzisiejszy od nas chętni: wena + 2 ( + 3 osoby jeszcze się określą ) pieron diebels Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Jak tu nie wziąść udziału jak tak blisko od chaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Więc na dzień dzisiejszy od nas chętni:wena + 3 pieron diebels To na razie na tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi