Yanek Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Ja też się piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwoznawcy Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Witajcie, BUS trochę spuścił z tonu i się dogadaliśmy. Tak więc będziecie mieli profesjonalną przywózkę i odwózkę. Podajcie proszę jedno miejsce w Krakowie gdzie ma przyjechać i potem wrócić. Pozdrawiam serdecznie Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Jeśli o mnie chodzi, to proszę podać gdzie i kiedy to przyjadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwoznawcy Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Witam, BUS będzie czekał o 9.30 przy stacji BP Krakowska 14B 32-020 Wieliczka, Polska poniżej link do mapy http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=Krakowska+14B+Wieliczka,+Polska&sll=49.995947,20.040264&sspn=0.0076,0.022724&ie=UTF8&hq=&hnear=Krakowska+14B,+Wieliczka,+Wielicki,+Ma%C5%82opolskie,+Polska&ll=49.998085,20.035286&spn=0.007945,0.022724&t=h&z=16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 No i po kursie. Miło mi było poznać nowych kolegów. Dowiedzieć się ciekawych rzeczy od PIWOZNAWCY. Do następnego zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Dziękuję za fajne spotkanie. Wiedza bezcenna, przekazana w bardzo dostępny sposob. Dziekuje wszystkim za towarzystwo i mozliwosc poznania osób do tej pory kryjacych sie tylko pod nikami . Do zabaczenia nastepnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 No i ja dziękuję. Wiedza ciekawa ale co wiadomo to trzeba iść na kolejny poziom. Szkoda, że ryma przeszkadzała, z resztą nie tylko mi. Do kolejnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Również ze swojej strony dziękuję za fajne spotkanie, wiedzę przekazaną w bardzo przystępny sposób oraz za piwa i gęstwy pozyskane od domowych piwowarów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 No i po kursie. I jak było? Jakie piwa próbowaliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Wszystko już napisaliście, więc podpisuję się pod tym obiema ręcami Dodam jeszcze że było bardzo wesoło, i chętnie wezmę udział w kolejnych kursach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 No i po kursie. I jak było? Jakie piwa próbowaliście? pilsner urqell Blanche de namur weihenstephaner hefeweisenbier dunkel Guines direktors ale Koźlakchimay duchesse de bourgpgne chyba tak było, może w innej kolejności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Również dziękuję za super imprezę. Wiedza na pewno przydatna i przyjemna. Miło było poznań brać piwowarską. Dla nowicjusza w tym temacie, wymiana kilku zdań na żywo to godziny czytania forum Dzięki i mam nadzieję do zobaczenia na kolejnych imprezach. PS. Wena, dzięki za przygarniecie do transportu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi