uups Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 a mnie liczyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leona Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Wchodzę w busa. O której odjazd i skąd? PS: dwukrotnie wysyłałem mejla do Piwoznawcy ale jego oferty tyskiej nie otrzymałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwoznawcy Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Witam, przepraszam wszystkich, którzy bezskutecznie atakowali mnie mailami. Byłem poza zasięgiem. Jutro ogranę temat kursu w Tychach i dam znać jak sprawa wygląda ale z tego co widzę to wymagane minimum uczestników już mamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Kielce podtrzymują chęć uczestnictwa w kursie, odpowiedzi pójdą na maila, jednak ze względu na to, że mamy załatwiony prywatny transport proszę nas do "busa" nie liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Przy okazji kursu z chęcią wymienię 2 słoiki świeżutkiej gęstwy German Ale na coś innego. Proszę o propozycję wymiany na PW Planuję również zabrać pudełeczko (15 szt.) moich piw w celu wymiany i mam nadzieję, że nie będę jedyny, który zabierze swoje piwa Do zobaczenia 18-go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Też chce się wybrać, wysłałem maila w tej sprawie ale na razie cisza. Co do piwa to mam tylko z brew-kitów, wstyd brać Pierwsze z zacierania będzie dopiero w w lutym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Dostał ktoś odpowiedź od Piwoznawcy ? Wysyłam maile i zero kontaktu. Jedzie jakiś zorganizowany bus z Katowic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 (edytowane) Dostał ktoś odpowiedź od Piwoznawcy ?Wysyłam maile i zero kontaktu. Jedzie jakiś zorganizowany bus z Katowic ? No ja dostałem maila z potwierdzeniem że kurs będzie. Ale niestety nagle się okazało że z Krakowa jest za mało chętnych i będę musiał chyba rowerem pojechać. Proszę by ten, kto się zapisał na kurs, a jest z Krakowa odezwał się do mnie, może podejmę próbę organizacji transportu, lub jeżeli ktoś ma to transport (podłączyli byśmy się z ochota jest nas dwóch) Edytowane 14 Grudnia 2010 przez tieroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Tieroo ja jestem cały czas chętny, myślałem że busa mamy zapewnionego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Jest bus z Chorzowa do Tychów. Ja na razie 7 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Jest bus z Chorzowa do Tychów. Ja na razie 7 osób. No niestety ja jestem troche rozczarowany sposobem komunikacji. Można bylo uprzedzić jaki byl limit min by zebrać na busa z Krakowa. Juz sie nas zebralo 4 a może by sie udalo wiecej. Gdybym wiedzial ze nie ma transportu pewnie bym się nie zapisał. Kolega specjalnie jedzie z okolic Łodzi. Można bylo wprost powiedziec jak sprawa wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zaraz będzie wiadomość ze źródła. Piwowarstwo uczy cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwoznawcy Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Witam, wygląda na to że część maili po prostu do mnie nie dotarła. Na bieżąco odpisuję na wszystkie zapytania. Będę bardzo wdzięczny za SMS na nr 601547633 o treści BUS od osób z Krakowa, które chcą skorzystać. Brzmi trochę jak audiotele ale to najpewniejsza droga. Obiecuję, że nikogo nie pominiemy. Bardzo przepraszam za ten błąd komunikacji ale nie wynika on ze złej woli czy zaniedbania piwoznawców. Jak tylko zbiorę SMS-y zaraz załatwiam transport. Do zobaczenia w sobotę. Pozdrawiam Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Mogę zabrać 3 osoby do samochodu. Jadę przez Kraków, to i do Wieliczki mogę wstąpić. Wstępnie już rozmawiałem z Tieroo (2 osoby), widzę Yanek też jest chętny. Jak wam pasuje proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Dopiero teraz zobaczyłem post od Piwoznawcy. Wysyłam sms. Jak będzie bus z Krakowa, to wolę busa. Jak nie wyjdzie to podtrzymuje propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Wysłałem esa, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 No to sprawa się wyjaśniła. Bardzo się cieszę. Do zobaczenia w Tychach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 dziękuję za reakcję. Problemy techniczne czasami się zdarzają. Dzisiaj chyba po prostu miałem kumulację takich problemów. Ciesze się że idzie ku dobremu. Przepraszam jeżeli byłem niemiły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwoznawcy Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Nie ma sprawy:) Odbieram SMS-y. Na razie 3 osoby zdeklarowane - czekamy na rozwój wydarzeń. Jutro do końca dnia dam znać co i jak. Miłego wieczoru (u mnie na stole Porter z Olsztyna i polędwica w miodzie - jakby co... M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Jest bus z Chorzowa do Tychów. Ja na razie 7 osób. Hej, jeżeli macie jeszcze miejsce w busie jestem chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Odpowiem jutro wieczorem. Nie wiem jaki bus podjedzie, ale przypuszczam, że się uda. ale potwierdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwoznawcy Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam, na busa zgłosiło się 5 osób - zważywszy na koszty tego transportu to trochę mało. BUS liczy sobie 550PLN za trasę tam i z powrotem. Ja będę w Tychach już w piątek więc mógłbym podjechać gdzieś na rogatki miasta w sobotę rano i "zgarnąć" zainteresowanych do Tychów a po kursie odstawić w to samo miejsce. Co wy na to ? M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Jest bus z Chorzowa do Tychów. Ja na razie 7 osób. Hej' date=' jeżeli macie jeszcze miejsce w busie jestem chętny.[/quote'] Wysłałem Ci wiadomość na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam, na busa zgłosiło się 5 osób - zważywszy na koszty tego transportu to trochę mało. BUS liczy sobie 550PLN za trasę tam i z powrotem. Ja będę w Tychach już w piątek więc mógłbym podjechać gdzieś na rogatki miasta w sobotę rano i "zgarnąć" zainteresowanych do Tychów a po kursie odstawić w to samo miejsce. Co wy na to ? M Dla mnie super. Proszę o rezerwację 2 miejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 No to ja też się chętnie zabiorę. Proszę mnie wliczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi