pepe11 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Przepraszam za post w tym dziale ale nie wiem gdzie opisać wrażenia z degustacji tego coś co na etykiecie ma napisane Lubuskie IPA browar Witnica .Kupiłem ten ,, wyrób '' w sklepie Real , mętny ściek bez piany z odorem apteki , miałem pecha czy to norma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoswinia Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Miałeś pecha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Browar.biz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe11 Opublikowano 11 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 to znaczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Tam się opisuje wrażenia z degustacji piw komercyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe11 Opublikowano 11 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 razem z kolegą ( za moją namową ) zrobiliśmy rajd po sklepach za piwami w stylu który obaj lubimy a że zapasy dopiero odbudowuję nie widzę niczego złego w daniu szansy komercji niestety dwie butelki i dwa zonki . Nie raz na tym forum uczestnicy opisują wrażenia ( dobre lub gorsze ) z degustacji zakupionych piw więc sugestie tego typu zostaw dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Co, masz jakieś traumy z browar.bizu? Hehehehe. Nie peniaj, to boli tylko pierwszy raz. anteks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe11 Opublikowano 11 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Co, masz jakieś traumy z browar.bizu? Hehehehe. Nie peniaj, to boli tylko pierwszy raz. Dajmy spokój ! dość mam docinek od kolegi za ten zakup . Chciałem odreagować i dostać wsparcie od ,, łączących się w bólu '' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 No to napisz reckę na browar.bizie, tam najprędzej spotkasz się ze zrozumieniem. Nie wiem czemu uważasz to za docinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe11 Opublikowano 11 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 zamknijmy temat , byłem ciekaw czy ktoś dokonał podobnego zakupu nie będę szukał opinii po całym świecie a forum o którym piszesz kojarzy mi się raczej z maglem szkoda energii , nasi dzielnie stawiają opór Niemcom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Wielu zaglada na bb tylko pod innymi nickami bo to obciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Paczpan, nie wiedziałem że to obciach. Za rok rozważę czy jechać na zlot bb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzium1986 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 miałeś pecha. Ja kupowałem wielokrotnie Lubuskie IPA i było dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Lubuskiego IPA nie widziałem, ale Lubuski Chmiel, jest bardzo dobrym piwem, za 3,50zł w Lidl'u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi