wena Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Czas na przeprowadzenia kolejnego szkolenia Szkolenie podstawowe czyli 10 próbek sensorycznych. Szkolenie planowane jest na sobotę dnia 18-10-2014 jednodniowe. Rozpoczęcie godzina 15.oo w Chorzowie ul. Sobieskiego 19.Koszt szkolenia 45 zł. Zapisy na PW. Sprawa pilna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Jak długo trwa takie szkolenie? To dla mnie być albo nie być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Na 10 probek pewnie kolo 2 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Szkoda, że 18-tego bym chętnie się zapisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Ja się zapisałem zaraz po ogłoszeniu, mam nadzieję, że tym razem się załapię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Zapisuję się na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Ok. wysłałem Ci wszystko na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 15 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Jeszcze są 2 wolne miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Dziękuję za zorganizowanie szkolenia. Na szczęście żadnej z prezentowanych substancji nie udało mi się jeszcze wyczuć w moim piwie. Wszystko przykrywa chmiel Edytowane 21 Października 2014 przez pavulonek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Dziękuję za zorganizowanie szkolenia. Na szczęście żadnej z prezentowanych substancji nie udało mi się jeszcze wyczuć w moim piwie. Wszystko przykrywa chmiel Cześć Jesteś wybitnym piwowarem lub kiepskim sensorykiem. Niepotrzebne skreślić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
girgi Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Czy jest w planach następne szkolenie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi