DoktorPio Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Witam mam na imię Piotr mój nick DoktorPio interesuję się strzelectwem, elektroniką , ogrodnictwem no i piwowarstwem Od niepamiętnych czasów lubię piwo, nastawiłem nie raz swoje wino czy cydr i było OK. Postanowiłem w końcu uwarzyć swoja pierwsza warkę czytam trochę forum i na razie mnie to trochę przerasta Ale wiem ze początki mogą zawsze wydawać się trudne Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Witaj Nie taki diabeł straszny jak go malują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiuszm Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Cześć, Zrelaksuj się, uwarz piwo, daj mu odleżeć swoje i ciesz się smakiem. Pozdrowienia z Wrocławia (Bełchatowianin na emigracji). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershi Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Powitać Kolegę z forum strzeleckiego. Nadal można u Kolegi nabyć sprężyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muniek123 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Jak fajnie, że pojawił się ktoś z okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigo Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Witam i życzę dużo udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoktorPio Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Dziękuje wszystkim za powitanie Obecnie jestem na etapie czytania kupowania półproduktów i budowie mikro browaru. Powitać Kolegę z forum strzeleckiego. Nadal można u Kolegi nabyć sprężyny? A i owszem nadal się specjalizuję w strzelectwie a i porządne sprężyny posiadam Obecnie oprócz strzelectwa zamierzam zająć się browarnictwem, mam nadzieje ze pójdzie mi tak dobrze jak w strzelectwie Pierwsze moje planowane warki Polskie Jasne Pełne i Pale Ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi