Mełg Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Nazywam się Maciek, choć wszyscy wołają na mnie Mełg. Pochodzę z Lublina i tutaj aktualnie studiuję Chemię Kryminalistyczną. Lubię wypić dobre piwko, a ostatni takowe też uwarzyć. Poza tym zajmuję się nalewkami, fireshow oraz dj'ingiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Witamy! Fireshow to takie machanie pochodniami albo ognikami na sznurkach :-)? Jak pierwsza warka wyszla? Jakie piwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mełg Opublikowano 16 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 W moim przypadku wymachuję i podrzucam kijami co na końcach się palą, daje to niesamowite uczucie możliwości zapanowania nad takim żywiołem. Jak wyszła to się okaże za kilka tygodni, dzisiaj uwarzona Coffee Milk Stout wg swojego przepisu, bo najlepiej od razu się na głęboką wodę rzucić i trochę poeksperymentować A tutaj ja i iskrowniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hast Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Również witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Ostatnio na Zjeździe Piwowarów w Liwiu byli goście z ognikami. Ale nie zrobiłem zdjecia z dlugim czasem naswietlania. Zajebiscie wyglada. Trzymamy kciuki za stouta. Bedzie akurat na International Stout Day u Fotografa :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi