Pierre Celis Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Degustacja pierwszego piwa z nowego browaru kontraktowego Solipiwko. Piwo Sweet Nygus to milk stout uwarzony w browarze Zarzecze. Zapomniałem przed nagraniem podłączyć mikrofon, dlatego pierwsza część filmu, do momentu nalania piwa ma nieco słabszy dźwięk, także się nie przestraszcie. No i nie piszcie mi w komentarzach, że coś cicho, bo wiem, że cicho. The post Sweet Nygus – Browar Solipiwko appeared first on Małe Piwko Blog. Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawgin Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Gdzie kupić tego Nygusa??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Gdzie kupić tego Nygusa??? W sklepie z piwem. (no nie mogłem się powstrzymać, w Gdańsku dostępne min. w Pełnej Butelce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawgin Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Nie no oczywiście zdrowe poczucie humoru. Nie ma za co przepraszac. Tez tak czesto reaguje. Dzięki z odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi