j-r-k Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Fotografia jest jednym z moich zawodów. Na egzaminie miałem wykonać zdjęcie szklanego wazonu. Stanowisko z lampami bezcieniowymi i inne udziwnienia nie sprawdziły się. Dopiero zdjecie w plenerze przy zachmurzonym niebie pozwoliło uzyskać pozytywną ocenę. Dziwi mnie to że te "inne udziwnienia" nie dały efektu. Polecam książkę "Światło w fotografii. Magia i nauka." F. Hunter. Bardzo dobra książka dla tych którzy lubią zabawę światłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petee Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Mi się ostatnio udało strzelić coś takiego (tylko jedna lampka z boku i stoliczek z Ikei za 20zł).Podziękowania dla Browar Wizna za "modela" Edytowane 2 Września 2016 przez Petee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buk0 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Mi się ostatnio udało strzelić coś takiego (tylko jedna lampka z boku i stoliczek z Ikei za 20zł). Podziękowania dla Browar Wizna za "modela" OFT. Świetne piwo P.S. usuń konto Edytowane 2 Września 2016 przez buk0 Petee 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Śliwiński Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Mi się ostatnio udało strzelić coś takiego (tylko jedna lampka z boku i stoliczek z Ikei za 20zł). Podziękowania dla Browar Wizna za "modela" OFT. Świetne piwo P.S. usuń konto Zasada jest prosta. Trzeba kombinować tak, zeby światła nie było widać na zdjęciu. Swietnie wyglądają zdjęcia Chivasa. Czym wiecej światła tym wiecej walki z nim. Jak to sie mówi?? Dużo sprzętu, mało talentu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petee Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Właśnie szukam czarnej folii do zakrycia źródła światła, ale bardzo ciężko ją dostać... na Allegro nawet nie ma, trzeba dzwonić po sklepach specjalistycznych i pytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi