mch35 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) Również się dopisałem. EDIT: Jeszcze jedna odmiana. Edytowane 25 Stycznia 2017 przez mch35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymek19 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Czy ktoś jeszcze planuje się dopisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz.b Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 (edytowane) Ja. BTW chciałbym zamówić Saaz, ale mają być dopiero wiosną. Nie będziecie czekać tak długo? Edytowane 26 Stycznia 2017 przez erdin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymek19 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Raczej nie,chce zamówić chmiele w lutym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Też chyba się zapiszę, muszę tylko przemyśleć jakie gatunki zamówić. Kiedy lista będzie zamknięta?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymek19 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Będę zaczynał zbierać kasę. Dopóki nie zbiorę od wszystkich zapisanych to można się jeszcze dopisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz.b Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 (edytowane) Jesteście w stanie poczekać do 10go? Edytowane 26 Stycznia 2017 przez erdin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymek19 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 10 lutego? Wtedy będzie dostępny saaz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz.b Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Pieniądze. Saaz ma być "spring 2017" cokolwiek to znaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymek19 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zapytam kiedy będzie saaz? Napewno poczekamy do 10 lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymek19 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Pytałem się ich i Chmielu saaz nie będzie w tym sezonie :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz.b Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Ok, dzięki. To pozostanę przy tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Tymek19, dwa pytania: - na jakie konto przelać kasę? - jak obliczyłeś kwotę dostawy z Anglii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymek19 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Jutro do wszystkich zamawiających napisze e-mail z tymi informacjami. 11 lutego zamykam listę z zamówieniem chmieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymek19 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Wysłałem e-maila do wszystkich zamawiających. Czy wszyscy dostali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Wysłałem e-maila do wszystkich zamawiających. Czy wszyscy dostali? otrzymałem i odpisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnom Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Otrzymałem, odpisałem, przelałem. Z napiwkiem, bo uważam, że kawał dobrej roboty kolega Tymek19 robi. A wiem coś o tym, bo na innym forum czasem sam podobne akcje robiłem. Organizacja akcji, przepakowywanie i rozsyłanie innym jest dość absorbujące. Dzięki i nie mogę się doczekać roślinek w ogródku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.M Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Jeszcze ja się dopisałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xcynix Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Późno trafiłem na wątek ale skoro jeszcze można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bellon Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Również zapisałem się, na jednego centenniala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMES Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ok, dopisałem się. Co prawda muszę teraz poczytać jak o to zadbać, ale spróbuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymek19 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Jutro zamykam listę zamówienia. Za tydzień złoże zamówienie w sklepie. Jeżeli wszyscy wcześniej prześlą kasę to od razu zamawiam. Z tygodnia na tydzień jest coraz mniej dostępnych chmieli jest w sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) Jeżeli jest opcja zamówienia na raty, to zamów teraz to co zostało już opłacone a resztę za parę dni . Edytowane 10 Lutego 2017 przez mateos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristov2010 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Witam.Jesli mozna sie dopisac to pisze sie na 1x chinook i 1x centennial.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymek19 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) Lista na zamówienie- https://docs.goo Edytowane 10 Lutego 2017 przez Tymek19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi