rasuh Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Też tak mi się zdaje że jeśli mają to sadzonki. Nie jestem zawodowym hodowcą chmielu, ale wydaje mi się, że sadzenie sadzonek jesienią to nie najlepszy pomysł. Z tego co kiedyś czytałem jesienią sadzi się ukorzenione części karp. Edytowane 1 Października 2015 przez rasuh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arielos Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 W dokumencie "Integrowana ochrona chmielu" jest: Sadzonki ukorzenione uzyskuje się przez ukorzenianie sztobrów w szkółkach polowych. Wysadzenie sztobrów w szkółce ułatwia pielęgnację i ochronę przed chorobami i szkodnikami. Ukorzenione sadzonki wykopuje się jesienią i sadzi na miejsce stałe na plantacji. Czyli chyba można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ori2go Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Ja sie pisze na 2 szt cascade. Daj znac o tym jak to zalatwic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Gad Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Ja też chętnie dołączyłbym do zamówienia. Chciałbym po jednym Opal, Cascade i Merkur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasuh Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Ja chcę 2 szt. Cascade, 1 szt. Saazer, 1 szt. Saphir, 1 szt. Merkur, 1 szt. Target. Dodałem jeszcze do zamówienia 1 szt. Comet. Edytowane 7 Października 2015 przez rasuh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Dla mnie 2szt Cascade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzwagierMinazuki Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 1 sztuka Cascade dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arielos Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Też bym jednego Cascade wziął, ale coś nie wierzę że to się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasekr Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 czy się uda czy nie uda? pozostało wierzyć w cuda przygarnąłbym po 1szt: Cascade, Opal, Saazer i Saphir. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granik Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Dla mnie 2szt. Cascade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hefeweizen Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Hefeweizen - Cascade 2 szt, Northern 1 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4_life Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Chętnie zamówię 2 sztuki Cascade. Na własną rękę płacąc przez BZWBK (paypal mi nie działa na tej stronie) wychodzi 130 zł za 2 sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Familienbrauerei Schnura Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) Witam zamowienia prosze skladac w Pliku https://docs.google.com/spreadsheets/d/1kYAvBOAM2LdNMJ4PDcdjrJ-HbSQjLCXpyzKIXa366yQ/edit?usp=sharing I prosze podac maila Deadline 11.10.2015 Jak bede cos wiedziec ze sklepu posle maila Roland Edytowane 4 Października 2015 przez Familienbrauerei Schnura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Familienbrauerei Schnura Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Dodalem wszystkie chemiele z ofety sklepu https://docs.google.com/spreadsheets/d/1kYAvBOAM2LdNMJ4PDcdjrJ-HbSQjLCXpyzKIXa366yQ/edit#gid=0 tak jak pisalem Dead Line do zamawiania jest 11.10.2015 paczki bede rozsylac pewno 17-18 pazdziernika Szczegoly co do przelewu podam w mailu wiec prosze uzupelnic tabele Edytowane 6 Października 2015 przez Familienbrauerei Schnura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Familienbrauerei Schnura Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Witam wszystkich co do cenika dostawy znalazlem fajna oferte http://furgonetka.pl/kalkulator/ Kurier K-EX 15PLN do 5kg Dla porownania PP 2kg kosztuje 13,00 jesli ktos znajdzie tansza opcje wysylki prosze o info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowdi Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Kurier K-EX ma generalnie najgorsze opinie jakie słyszałem o kurierach, więc raczę poczytać czy w Waszym rejonie kurier jest ok. Tak tylko ostrzegam, na pewno czas oczekiwania na dostarczenie przesyłki jest długi, przynajmniej jak na kuriera i paczek raczej nie szanują. Edytowane 6 Października 2015 przez kowdi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Familienbrauerei Schnura Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 bedziemy sie martwic nastepny tydzien narazie zamowienie rosnie w sumie 55 Sztuk z tego 28 Cascade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 http://www.piwo.org/topic/19021-sadzonki-cascade/zapraszam, 12 sadzonek Cascade do kupienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Familienbrauerei Schnura Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Kurier K-EX ma generalnie najgorsze opinie jakie słyszałem o kurierach, więc raczę poczytać czy w Waszym rejonie kurier jest ok. Tak tylko ostrzegam, na pewno czas oczekiwania na dostarczenie przesyłki jest długi, przynajmniej jak na kuriera i paczek raczej nie szanują. Dziwne w niedziele nadawalem paczke tym kurierem w poniedzialek byl u mnie w domu wtorek paczka dostarczona do adresata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arielos Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Też nie mam negatywnych odczuć co do K-EX. No, ale to pewnie zależy od rejonu, różni kurierzy się trafiają. Zdarzało się że trafiał mi się chamski w firmie którą uważałem za porządną, więc pewnie działa to też w drugą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowdi Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Od rejonu zawsze dużo zależy, w końcu to dany kurier może mieć wywalone albo nie, ja osobiście czekałem dość długo jak na kurierów i "standard obsługi" raczej dość niski a i masa negatywnych opinii w necie była na ich temat. Dlatego tak tylko zaznaczyłem, żeby przy delikatnych rzeczach każdy mógł się zastanowić, czy nie miał już problemów z tym kurierem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 http://www.piwo.org/topic/19021-sadzonki-cascade/zapraszam, 12 sadzonek Cascade do kupienia I właśnie tak powinna wyglądać ta akcja Cascade można zamawiać każde ilości.. Rynek chłonny jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Bardzo wiele paczek wysłałem kexem i nigdy nie było problemów. Odnośnie tanich wysyłek obecnie korzystam z sendfast.pl. Wysyłka do 30kg wychodzi 13,25. Przesyłki realizuje Pocztex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Dla ciekawych - sadzonki chmielu z eickelmann.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Marcin P. - Cascade 2 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi