Familienbrauerei Schnura Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 witam wszystkich dostalem maila ze sklepu Northern Brewer, Saazer niestety w tym roku juz nie maja Cascade jescze jest w tej ilosci;) Do niedzieli wieczorem mozna sie jeszcze dopisywac do zamowienia Umowilem sie na odbior osobisty 15.10, akazalo sie ze az tak dalego odmemnie to nie jest 16 Jade do domu wiec bede paczki w sobote pakowac szykowac do wysylki wysylka bedzie 19.10.2015 Prosze u zupelnienie danych potrzebnych do wysylki Adres, Imie i Nazwisko koszt wysylki 15PLN kurierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arielos Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Tylko bezpiecznie zapakuj Właśnie dotarły do mnie sadzonki winogron, i tam było to zrobione tak, że na dole doniczki były sklejone taśmą, sadzonki były przywiązane do patyczków a na górze patyczków był nabity kawałek styropianu o wymiarach pudełka. Nie było mowy żeby się chociaż trochę ruszyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ori2go Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Koledzy, takie sadzonki wsadzamy w ziemię i już czy czymś przykrywamy i owijamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzwagierMinazuki Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Ja będę zimował sadzonkę w piwnicy i wsadzę na wiosnę po przymrozkach. Bo śniegi widzę już w prognozie pogody Edytowane 12 Października 2015 przez SzwagierMinazuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThoriN Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Bo śniegi widzę już w prognozie pogody Hmmm, w prognozie, powiadasz? Na szczęście wg prognozy na razie tylko do środy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Familienbrauerei Schnura Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Koledzy, takie sadzonki wsadzamy w ziemię i już czy czymś przykrywamy i owijamy? Ja będę zimował sadzonkę w piwnicy i wsadzę na wiosnę po przymrozkach. Bo śniegi widzę już w prognozie pogody Zapytam sie przy odbiorze co lepiej robic pewno cos mi doradza jak tylko bede miec chmiele w aucie cykne foto na maiala wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasuh Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Możesz jeszcze zapytać czy ten Cascade to jest Cascade(DE) czy też Cascade typowy jak w stanach. Podobno Cascade(DE) różni się w aromacie, jest mniej cytrusowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arielos Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Nawet jakbyś miał Cascade z USA to nie byłoby takich efektów, niestety mamy inny klimat i chmiel zawsze będzie się różnił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Można się dopisać czy jest już za późno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 W tym roku moje Cascade DE super zapodaje cytrusami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drevni Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 hejja Chętnie się dopisze .. Dajcie znać czy nie jest za późno .. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Familienbrauerei Schnura Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) Witam wszystkich Chmiele sa juz u mnie w aucie wieczorem jada do polski wysylka bedzie w poniedzialek http://www.fotosik.pl/zdjecie/12aa76246c7717a4 Pytalem sie o sadzenie: sadzic teraz na zime; przysypac ziemia, rosliny bez problemu znosza -C temp. Co to pakowania to bez problemu mozna na lezaca; oni tez tak pakuja dla tych spoznionych zostalo 5 Cascade cena 20 PLN + 15 wysylka prosze o sms 506703599 albo Whatsup +4915771817596 w sprawie dostepnosci Pozdrawiam Roland Edytowane 16 Października 2015 przez Familienbrauerei Schnura brewd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Familienbrauerei Schnura Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) natepna akcja moze byc wiosna marzec rezerwacja dobrze zrobic styczen luty min ilosc zeby sie oplacalo 50 Cascade + inne wg potrzeb rozmawialem z wlascicielem 4k cascade w tym roku poszlo jak cieple buleczki my mamy ostatnie sztuki Edytowane 16 Października 2015 przez Familienbrauerei Schnura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Familienbrauerei Schnura Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) dla tych spoznionych zostalo 5 Cascade cena 20 PLN + 15 wysylka prosze o sms 506703599 albo Whatsup +4915771817596 w sprawie dostepnosci Pozdrawiam Roland 48 Cascade poszlo 2 sa dla mnie moze na wiosne zrobie kolejna akcje z chmielami Edytowane 16 Października 2015 przez Familienbrauerei Schnura SzwagierMinazuki, oli11, rasuh i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granik Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Moje sadzonki już na miejscu, dziękuje za akcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arielos Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Moja też dzisiaj przyszła, dobrze że chociaż na jesień udało się to sprawnie przeprowadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasuh Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 To ja wam zazdroszczę bo u mnie zero kontaktu ze strony kuriera. Znalazłem tylko informację z monitorowania przesyłki, że rano o 7:15 "wydano kurierowi do dostarczenia" , a o 14:24 "Awizo", a o 16:52 "Przesyłka została wprowadzona na magazyn doręczający". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Do mnie dziś dotarla. Wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzwagierMinazuki Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Do mnie też dotarła już sadzonka. Roślinka w super kondycji. Pięknie zapakowana. Dzięki za tą akcję. Na wiosnę na pewno zamówię coś jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasekr Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Dotarło - wielkie THX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Do mnie też dotarły. Wielkie dzięki za akcję :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondzio75 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Paczka dotarła - duży szacunek dla Familienbrauerei Schnura za profesjonalną akcję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasuh Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Dzięki uprzejmej sąsiadce paczka odebrana. Małe chmiele są śliczne. Bardzo dziękuję Familienbrauerei Schnura za zorganizowanie całej akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Familienbrauerei Schnura Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 witam wszystkich chmielowiczow:) tak jak pisalem wyzej jesli zbierze sie zamowinie podobnej wielkosci nie ma problemu po 5 sadzonek to nie oplaca sie jechac ;/ mysle ze wstyczniu bede zbierac kolejne zamowienie. ciekawe czy 2016 beda juz fajne szyszki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ori2go Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Dzięki wielkie - sadzonki dotarły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi