amorph Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Na prośbę Narzeczonej wstawiam ankietę na potrzeby Jej pracy magsterskiej. Proszę brać piwowarską o poświęcenie kilku minut na wypełnienie i pomoc dziewczynie :-). http://www.interankiety.pl/interankieta/034b9d71b967ddaf4b4b5931257c950b Z góry dziękujemy wszystkim za pomoc Zdrówko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Jaki temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 "Postrzeganie w różnych grupach wiekowych". Mi wypełnienie zajęło około 15min także trochę trzeba posiedzieć. Ale pytania są otwarte więc można trochę potrollować :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershi Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Przy 19 punkcie miałem już dość. Jednak jak Kolega piwowar prosi, trzeba pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Dzieki za wytrwałość! Sam od razu wypełniłem żeby ostrzec, że trochę to zajmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi