Ginger Horse Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Cześć, Zarejestrowałem się niedawno na piwo.org, ale już wcześniej anonimowo czerpałem garściami wiedzę tutaj zawartą, za co Wam wszystkim bardzo dziękuję. ; ) Jestem ze śląska (dlatego tytułowy "hanys"). Warzyć zacząłem w styczniu tego roku, ale doświadczenie z domowymi alkoholami mam już wieloletnie. Zacząłem od win owocowych, potem miody, cydry, destylacja - brandy owocowe (śliwowica, calvados), okowita, rektyfikacja, nalewki, whisky. W końcu zabrałem się za piwo. Między innymi dzięki zasobom piwo.org jak na razie moja przygoda z browarnictwem idzie w miarę dobrze. Mam już kilka warek na swoim koncie, wszystkie ze słodów, jedna nawet na własnych. Pozdrawiam wszystkich Ryży Kůń / Ginger Horse ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alechanted Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 No i kolejny Gliwiczanin. Czadersko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Witej chopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareceksz Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Witej karlusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ginger Horse Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Jeronie, sami swoi ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Witaj gdyby wszyscy się na mapie lokalizowali to w naszych okolicach niebiesko by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alealex Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Witej, witej.. Widza, że sie czorno łod karlusów tu kej robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi