MalinowyNos_pl Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 DZIEŃ DARMOWEJ DOSTAWY 2 GRUDNIA !!! http://www.malinowynos.pl Ogłoszenie znajdziecie na : https://www.facebook.com/malinowynospl Malinowy Nos bierze udział w dniu DARMOWEJ DOSTAWY 2 grudnia Początek akcji od godziny 23.59 01.12.2014 do 23.59 02.12.2014 Darmowa dostawa obejmuje zakupy od 20 zł !!! Zapraszamy wszystkich do wzięcia udziału w akcji !!! DZIEŃ DARMOWEJ DOSTAWY (Akcja nie dotyczy zakupów na allegro) Serdecznie zapraszamy Zespół Malinowego Nosa camilos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalinowyNos_pl Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 23.59-01.12.14 do 23.59-02.12.14 Promocja trwa do 23.59 02.12.14 ( pomyłka w tytule) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zamówione! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalinowyNos_pl Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Dziękujemy! Już mogę się przyznać że dziś prędko z magazynu nikt nie wyjdzie biervorkoster 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Mam nadzieję, że Wam się uda rozkręcić porządnie sklep. Mi się podoba bo ma ciekawą i inną formułę. Zwykle kupuję "u siebie" żeby nie dokładać do wysyłki ale skoro za darmo to sprawdzę jak to u Was z tempem wysyłania :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biervorkoster Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zamowione. Plus za udzial w akcji. Czekamy na bardziej rozbudowana oferte dla piwowarow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qzder Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Och, szkoda że nie obczaiłem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waz Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ja się załapałem ale fajnie by było jak by moderator wysłał PW do wszystkich że jest taka akcja... Darmowa dostawa worka słodu to piękna sprawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zamówienie dotarło dziś rano jak byłem w pracy. Szybko i towar pierwsz klasa. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biervorkoster Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zamowienie z malinowy nos i piwo piweczko dotarlo we 2 dni. Towar 1 klasa. Dziekuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi