Maryush Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 daj znać jak dostaniesz jakąś odpowiedź.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredd Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Drożdże dolne np któreś saflagery. Fermentacja w ok 10°C.Przed zabutelkowaniem 500-1000g cukru - popróbuj - za pierwszym razem dałbym 500g. ło Jezusie, kilo cukru do refermentacji na 20 L potem dojrzewanie w bunkrze, a otwieranie przy użyciu zdalnie sterowanego robota saperskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się