rasuh Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Dostałem prezentowy kod rabatowy do sklepu Homebeer 6% na zakupy do końca świąt czyli do 26.12.2014. Kod nie dotyczy kosztów transportu i nie łączy się z innymi rabatami. Jeśli ktoś planuje zakupy w tym sklepie proszę się odezwać na priv w celu otrzymania kodu. Podobno kod działa wielokrotnie. Sam sklep mi zasugerował, cytuję: "Masz kolegów, przyjaciół zainteresowanych naszymi produktami nie wachaj się i udostępnij kod". Więc czekam na zainteresowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagu Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Kod jest ogólnie dostępny na FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qzder Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 457kP-gh54Sx-#cvrT3-zap07-jk47cw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasuh Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ten sam numer, zgadza się, a ja myślałem że zostałem jakoś wyróżniony przez sklep. Każdemu nalicza 6% rabatu bo nie ma na FB o tym info? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi