Jacenty Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Z tego co ja wyczytałem to mech irlandzki nie klaruje brzeczki a zapobiega mętnieniu na zimno gotowego piwa, ale mogę się mylić Nie mylisz się, tak właśnie działa krasnorost Chrząstnica kędzierzawa. Edytowane 16 Grudnia 2014 przez Jacenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soochy1 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 ok macie racje, źle się wysłowiłem, tak czy siak po schłodzeniu dużo wygodniej się zlewa i generalnie finalne piwo klarowniejsze jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Swoją drogą gdybym nie był troszku leniwy to mym sobie tego mógł nazbierać i wysuszyć.Nie jest drogi więc i tak zamawiam ze sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Wygląda na to, że przyczyny braku sukcesu zostały odnalezione. Serdeczne dzięki wszystkim za rady i pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się