Piwoznawcy Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Witam! Wreszcie udało nam się dograć logistyczne szczegóły warszawskich kursów profesjonalnej degustacji. Najbliższy 24 października 2009 o godz.10.00 Szczegóły na www.piwoznawcy.pl/kursy Edit: Poprawiłem temat na bardziej czytelny. - Makaron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Na to czekałem Mam nadzieję, że uda mi się tam wybrać.. Czy ktoś z Forumowiczów się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Na to czekałem Mam nadzieję, że uda mi się tam wybrać.. Czy ktoś z Forumowiczów się wybiera? Ja postaram się być. W końcu trzeba wiedzieć co się warzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Na to czekałem Mam nadzieję' date=' że uda mi się tam wybrać.. Czy ktoś z Forumowiczów się wybiera?[/quote']Ja postaram się być. W końcu trzeba wiedzieć co się warzy Też piszę się na kurs! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Czyli wschód uderza na Warszawę Bardzo mnie to cieszy Czy jest szansa nagrać na tym kursie coś do naszego spotu? Ja niestety nie mam odpowiedniego sprzętu, ale może ktoś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Czy jest szansa nagrać na tym kursie coś do naszego spotu? Ja niestety nie mam odpowiedniego sprzętu, ale może ktoś.. Cóż... ja mogę tylko zaoferować swój talent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwoznawcy Opublikowano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Liczba wolnych miejsc topnieje z godziny na godzinę. Chętnych proszę o mail na piwoznawcy@piwoznawcy.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 czy ktoś z forumowiczów poza Dagome, Maryush i mnie wybiera się na kurs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maidenowiec Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Ja będę przez moment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwiazkowiec Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Ja również się wybieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi