oli11 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Czytanie forum popijając własnoręcznie warzone piwo ... bezcenne ," tego nie kupisz płacąc kartą ..." Nazywam się Waldek jestem Moniek tak naprawdę na razie mam tylko jedną warkę ale to się zmieni Pozdrawiam wszystkich piwowarów Edytowane 5 Stycznia 2015 przez oli11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_doctor Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 No proszę pozdrawiam kolegę z mojego wspaniałego rodzinnego miasta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli11 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Taak .... no proszę .... a podobno z naszego miasta to łatwiej znaleść ziomka w Chicago niż w jakiejś innej częsci świata Pozdrawiam kolegę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ras13 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Zapraszam na Piwowarskie Podlasie na facebooku. Edytowane 5 Stycznia 2015 przez ras1313 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Nazywam się Waldek jestem z Moniek Pozdrów szwagrów A na poważnie to udanych warek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli11 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Tak to miasto szwagrów wszystkich szwagrów. I to są szwagry w piwie wyedukowani Bo blog Kopyra też oglądali ... Wiem bo zdarzyło się ich w lidlu spotkać i pogadać o teście Kopyra A pozdrowienia przekażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli11 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) <p> Edytowane 5 Stycznia 2015 przez oli11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi