Pierre Celis Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Belgijskie Blond Ale jest pierwszym stylem jaki na warsztat wziął Artezan w roku 2015. Nie byłby jednak sobą, gdyby nie podrasował go nowofalowymi chmielami. Jak to wypadło w praktyce? Przekonajcie się sami, a jak już obejrzycie to zerknijcie na erratę pod filmem, chyba że od razu chcecie sobie zrobić spoiler Okazało się, zresztą bez zbytniej niespodzianki, że temperatura ma spore znaczenie. Po ogrzaniu piwo zyskało więcej słodyczy, a jego aromat stał się bardziej fenolowo-pikantny. Natomiast moc bez zmian, ciągle spora Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się