rubezahl Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 A w doniczce na parapecie wyrośnie? Jak tak, to chętnie jedną przygarniemy. Pewnie i wyrośnie, ale na drugi rok będziecie mieli "aż" zzz... jeden-dwa listki do pokosztowania. Może lepiej spróbować trochę więcej i obsadzić w "zaprzyjaźnionym", sąsiednim lesie (odpowiadającym o ile to możliwe wymaganiom gatunku). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 z przykrością zawiadamiam, że nie uda nam się dotrzeć Bardzo szkoda! Mam nadzieję na spotkanie w kolejnych rzeczkowych imprezach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliska903 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Może ktoś reflektuje na "sadzonki" czosnku niedzwiedizego? Bo mamy tego w ogródku od groma to się możemy podzielić. Jak najbardziej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliska903 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 No to zrobiły nam się miejsca! Zapraszamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 no to czosnek mamy, myślę że jakoś podzielimy, a jak będzie mało to w czerwcu będziemy w jugowicach to podrzucimy więcej, adekwatnie do potrzeb:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) No i po spotkaniu. Jak zwykle było bardzo, bardzo sympatycznie. Piwa przywiezione przez uczestników bardzo dobre, duży wybór, no i niekończące się rozmowy o warzeniu i problemach z tym związane. A tak apropos kluczyk do pojazdu mojego się znalazł. Pod domem. Był w kieszeni spodni z tyłu. Edytowane 18 Maja 2015 przez quhcik krzysiek9999 i Eliska903 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliska903 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Oj jak miło było zobaczyć Stałych i Nowych Bywalców! Dziękujemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Dziękujemy rowniez! Było super i oby do zobaczenia jesienia Eliska903 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Wielkie dzięki: - dla Gospodarzy, za kolejne wspaniałe ugoszczenie nas. - przybyłym, za stworzenie wspaniałej atmosfery, wieeele świetnych piw, mnóstwo smakowitych, domowych wyrobów (żałuję bardzo, że przez zabieganie nie wszystkich pokosztowałem, lub odkrywałem późno... o ile zostało np. ~02:00 rewelacyjna marynowana cukinia(?) Irminki(?) ), fajnej zabawy do rana, ... , ... Zaczynamy "odliczanie" do spotkania jesiennego. Do zobaczenia ponownie! Eliska903 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) A tak apropos kluczyk do pojazdu mojego się zanalazl. To teraz ten, który rankiem wykuliśmy z gwoździa będziesz miał jako zapasowy Schowaj sobie go w "batmobilu" i będzie na "zaś" Edytowane 17 Maja 2015 przez rubezahl Eliska903 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 My już też w domu - wracamy do rzeczywistości. Spotkanie jak zwykle (bo my już drugi raz ) bardzo udane, starzy znajomi w formie, nowi bardzo pozytywni, Gospodarze wspaniali i gościnni. Jednym słowem SUPER. Mamy nadzieję, że jesienią się spotkamy na równie udanej imprezie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świdnicki Browar Domowy Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 było "petarda" dzieki. Camilosy przepis na dżemik proszę i Sało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basik189 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Dołączam się również do gorących podziękowań, było super i już za Wami tęsknię. Do zobaczenia jesienią :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 przepis na dżemik Ten z cebuli i chili? Też chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliska903 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 A tak apropos kluczyk do pojazdu mojego się zanalazl. To teraz ten, który rankiem wykuliśmy z gwoździa będziesz miał jako zapasowy Schowaj sobie go w "batmobilu" i będzie na "zaś" ??? Ha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliska903 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 My też chcemy przepisy! Aż wzruszenie mnie chwyta za gardziel jak czytam Wasze wpisy! Do jesieni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 To i ja dołączam się do podziękowań za świetną imprezę! I za to, że może ona się odbywać w tak świetnym miejscy. Co do przepisów, poniżej to co mamy na blogu, cebula chyba była robiona zanim zaczęliśmy bardziej regularnie spisywać wyroby, więc przepis wrzucę wieczorem, jak wygrzebię gazetkę, z której pochodzi.. Sało: http://parawkuchni.blogspot.com/2014/05/sonina-marynowna-sao-wschodnie-batony.html Słonina wędzona: http://parawkuchni.blogspot.com/2015/04/sonina-wedzona-2-peklowana-na-bardzo.html Pasta z opieniek: http://parawkuchni.blogspot.com/2014/09/pasta-z-opieniek.html Dżemor z Banana: http://parawkuchni.blogspot.com/2014/07/dzem-banonowy-z-truskawkami.html więcej bananów: http://parawkuchni.blogspot.com/2013/09/bananowy-song.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Dołączam się również do gorących podziękowań, było super i już za Wami tęsknię. Do zobaczenia jesienią :-) Nowa forumowiczka, powitać. Czyżby to Asia, którą znam z ubiegłego roku i jednocześnie Basia, którą poznałem w tym? Riś na etykiecie kapitalny! Wstaw Wasze etki do tut. galerii, niech inni też nacieszą oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofka Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 To ja też dziękuję - wszystkim i każdemu z osobna Było bombowo - teraz mogę pisać z pełną tego świadomością, bo widziałam więcej niż ostatnio I się normalnie podpiszę pod Basią... oby do jesieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorro Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) Było WYBITNIE :-) Piwa przepyszne, rozmowy z Piwowarami bezcenne :-) już nie wspomnę o dobrociach. Mam nadzieję do zobaczenia w październiku :-) Edytowane 18 Maja 2015 przez kaczorro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorro Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 rewelacyjna marynowana cukinia(?) Irminki(?) Tak tak, to moja - cieszę się że smakowało :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliska903 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Jeszcze raz dziękuję za dobre słowo! Zbieram pomysły na październik. Proponuję zacząć już o 12:00, bo to jednak jesień... Na razie mamy: - pomysł Adama na rozpoznawanie swojego piwa, - ściągę dla laików na której zapiszą, co próbowali, - plakat z naszymi domowymi browarami umieszczonymi na mapie (logotypy lub nazwy) Czekam na więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliska903 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Nie umiem dodać tu naszych zdjęć, więc zapraszam na: https://www.facebook.com/PodPrzelecza?fref=ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 I ja dziękuję za świetną imprezę, towarzystwo, piwa i ogólnie za całokształt. Poniżej dokumentacja fotograficzna bosego zdobycia Wielkiej Sowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Dziękuje za potwierdzenie :-D jak rano zobaczyłem pierwsze kroki, to byłem ciekaw czy szczyt zostanie zdobyty na boso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi