quhcik Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Ano coś o wężach było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Ano coś o wężach było. Juruś, dosyć bajery - wpisuj się na październik! ... bo miejsca schodzą... Basik189 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Jak nie jak tak. quhcik raz proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliska903 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Już mamy potwierdzony pobyt w Jugowicach od 7 czerwca, więc w palnach jest wycieczka i dostawa porcji "zioła". Super, zapraszamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Spożywam właśnie chyba Jackowe Marchewkowe Żytnie a przedtem śmieje się bo przeczytałem etykietę Jasnogórskie a to było Sowiogórskie. Oba bardzo pyszniutkie i bardzo zacne. Eliska903 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Spożywam właśnie chyba Jackowe Marchewkowe Żytnie... Tak, to piwo Gospodarzy, ale dowiedziałem się o tym kilka dni po naszym spotkaniu. Twój jasnogórski wątek, jest kolejnym dotyczącym tego piwa... ... kosztowałem na spotkaniu - to piwo polane przez Kogoś (sry, zbyt dużo wrażeń, nie pamiętam już)... i nasza dyskusja o braku tytułowej "marchewkowości". Dopiero po pewnym czasie, po zgadaniu się z Jackiem, wyszła "marchewkowość": - przy warzeniu pomagała Ewa (z ekipy Pod Przełęczą)... ... Ewa, Ewka, Ewka Marchewka, piwo Marchewkowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) Właśnie pijemy "Marchewkowe" żyto - jest jeszcze lepsze niż za pierwszym razem. Uleżało się i naprawdę pije się z dużą przyjemnością. Dzięki Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez krzysiek9999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) W zwiazku że jak wiecie jestem szanciarzem to taki tekst. No niestety nie mój. Żeglarska - Życie to bajka Tekst piosenki: Horyzont zniknął gdzieś w oddali,Kapitan krzyknął: "Hej,Czy piwo z lądu żeście brali?Bo suszy mnie, że hej." Edytowane 6 Czerwca 2015 przez quhcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi