adamek Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Witam. Forum to czytam od wielu miesięcy, a od jakiś czterech tygodni bardzo dużo, non stop chciałoby się rzec (inne rzecz jasna też, lecz to najwięcej). O robieniu piwa zacząłem myśleć parę lat temu, a od czasu kiedy zobaczyłem w markecie budowlanym zestaw do produkcji wiedziałem, że prędzej czy później będę warzył. Z roku na rok produkty z półek coraz mniej mi smakowały, jednocześnie dokonanie wyboru coraz trudniejsze :rolleyes: . Ostatnio, m. in. dzięki temu forum uświadomiłem sobie, że to de facto przez jego brak. Odwrotu nie widzę. Mam za sobą dwie warki (ta druga wczorajsza) . Nie planuję dużo warzyć, stały zapas 3 rożnych wareczek. Czuję, że będę je spokojnie pić. Swoje dokonania postanowiłem od początku zamieszczać w zapiskach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Witam serdecznie Z niecierpliwością czekam na zapiski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Witam nowego piwowara i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Witam, pozdrawiam i życzę samych udanych warek :) Zapewniam Cię ,że zapas 3 warek prędko okaże się niewystarczający :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Witam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Witam Cię, Pako dobrze gada, wszyscy to przerabiali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Witam! Tak jak Pieron "godo". 3 wareczki to za mało żeby serce radowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi