Pierre Celis Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 1000 fanów na Facebooku i ponad 500 subskrybcji na YouTube. To dla mnie wielkie wyróżnienie, które postanowiłem odpowiednio uczcić. Na „Piwo tygodnia” wybrałem coś specjalnego. Elixir z włoskiego browaru Le Baladin został przefermentowany drożdżami pozyskanymi z Islay Whisky. Czy to dobry pomysł? Czy takie drożdże potrafią wyprodukować dobre piwo? Czy to w ogóle do piwa […] Post Elixir, Le Baladin :: Piwo tygodnia pojawił się poraz pierwszy w Piwolog radzi .... Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się