Skocz do zawartości

[piwolog] Elixir, Le Baladin :: Piwo tygodnia


Pierre Celis

Rekomendowane odpowiedzi

1000 fanów na Facebooku i ponad 500 subskrybcji na YouTube. To dla mnie wielkie wyróżnienie, które postanowiłem odpowiednio uczcić. Na „Piwo tygodnia” wybrałem coś specjalnego. Elixir z włoskiego browaru Le Baladin został przefermentowany drożdżami pozyskanymi z Islay Whisky. Czy to dobry pomysł? Czy takie drożdże potrafią wyprodukować dobre piwo? Czy to w ogóle do piwa […]

Post Elixir, Le Baladin :: Piwo tygodnia pojawił się poraz pierwszy w Piwolog radzi ....



Wyświetl pełny artykuł
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.