Jerminka Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Konkurs - jak najbardziej jestem ZA!!! Lager po Sudecku brzmi przepysznie ;-) Camilos - temperatury na zewnątrz coraz niższe, na pewno znajdziesz jakiś patent na dolniaka. Jak nie swój balkon czy piwnica, to zawsze można wykorzystać czyjąś domową przestrzeń (wujek,ciocia, kuzyn, znajomi...). W końcu jesteś PIWOWAREM - pomysłów mamy tysiące ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 dam radę! coś się wymyśli;-) tofka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliska903 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Oj jak pusto bez Was! Dziękujemy za tak liczne przybycie i świetną atmosferę! Rozumiem, że luty ma być kameralny, a maj i październik otwarty, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 7 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Lager po Sudecku brzmi przepysznie ;-) Czyli raczej niech będzie ta wersja. Wykręcających się brakiem warunków, Krzysiu pewnie bez problemów przeszkoli w fermentowaniu dolniaków na balkonie! Rozumiem, że luty ma być kameralny, a maj i październik otwarty, prawda? Prawdziwa prawda Daj możliwie jak najwcześniej termin zimowego (lutowego?), żeby można było wygospodarować czas. Nad terminem wiosny i jesieni, będziecie ustalenia gminne mieć chyba jakoś niebawem. Może spróbuj wrzesień, nie październik - w tym roku wprawdzie rewelacyjnie! wypalił pogodowo... ... choć właściwie, co ma być, to będzie - we wrześniu, czy październiku. Także bez spinania. Edytowane 7 Października 2015 przez rubezahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerminka Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Daj możliwie jak najwcześniej termin zimowego (lutowego?) Mam propozycję na Lutowe spotkanie weekendowe Przyjeżdżamy w piątek (kto może, urlop trzeba zarezerwować) i idziemy na nocną jazdę (o ile takowa jest w Rzeczce) na narty. Paweł jako instruktor służy swoim czasem i umiejętnościami dla chętnych. W sobotę leczymy zakwasy po nartach złotym truknkiem (bez szaleństw), a w niedzielę rozmowy i refleksje nad dniami poprzednimi, aż do wieczora. Co Wy na to? Czekamy na propozycje terminów od naszych Guru: Oli i Adama , w końcu Oni tu rządzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofka Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Irmina ja się piszę... I zaznaczyłabym, ze ja to bardziej na biegówki, ale po tym jak się , ze nie jeździłam z Twym Małżonkiem, instruktorem idealnym, to na pewno spróbuje zjazdówek Ola, pociesz się, ze my też tęsknimy... Adam, w tym roku lepszej pogodny mnie mogliśmy sobie wymodlić nawet na Jasnej Górze Wszystkie siły się sprzysięgły i bęc!!! Może i za rok będzie takoż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Jak pogoda dopisała teraz to i dopisze w lutym. Jak można to jakiegoś niefrywolnego instruktora z GOPR mogę pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Sory chciałem napisać bezprudyjnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) ... od naszych Guru: xxx i Adama:D , w końcu Oni tu rządzą Teee... - bez kpinek proszę! ... instruktora z GOPR mogę pomóc. Juruś, że bezpruderyjnego - to wiem/y, ale GOPR? Ty, łopoczący na wietrze, swobodny, szantowy żagiel... to wg mnie raczej WOPR Edytowane 12 Października 2015 przez rubezahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Juruś, że bezpruderyjnego - to wiem/y, ale GOPR? Ty, łopoczący na wietrze, swobodny, szantowy żagiel... to wg mnie raczej WOPR To będzie tak jak u Andrusa - szanta narciarska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Niestety chórki znały tylko szanty oraz parę innych typu Anna Maria. Andrusa próbowałem Beczkę piwa, ale nie znany to jest utwór a znam jego piosenek parę jeszcze. Po rosyjsku toże nie chatieły piat, Nochawicę po czesku też nie chciały słuchać. I jak tu wszystkim dogodzić a wola moja była ogromna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 www.walbrzyszek.com/news,single,init,article,29566 Tam o nas piszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 ... a wola moja była ogromna. Juruś - wiemy! Wiemy i doceniamy! Twój udział w stworzeniu tej świetnej atmosfery naszych spotkań, był znowu bezcenny Z pewnością, po każdym wybrzmiałym akordzie, piwa oczekujące na Ciebie w "piwnym raju", zyskują na smaku i jakości. ... ale nie spiesz się do nich! Z nami wychylisz jeszcze wiele, wiele, równie wyśmienitych piw - czego nam i Tobie życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorro Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Czy jest jakaś szansa na odświerzenie pamięci z naszego spotkania? Chodzi mi mianowicie o zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 O to to... Jakoś mało tym razem. Co prawda niektórzy uprawiali rzut telefonem i zdjęcia wypadły na ziemię, ale inni mogliby się podzielić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofka Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 My na pewno wrzucimy, ale od Rzeczki nie byliśmy jeszcze w domu... Się tułamy trochę... Jak tylko wrócimy do dom, to foty wrzucę, obiecuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Czy jest jakaś szansa na odświerzenie pamięci z naszego spotkania? Chodzi mi mianowicie o zdjęcia. Wpisz spotkanie piwowarów w Rzeczce jest dosyć dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 ... od Rzeczki nie byliśmy jeszcze w domu... Się tułamy trochę... Noo... - trochę się już tułacie. Więc - szybkiego znalezienia drogi do domu, lub (jeśli "tułaczka" jest fajna) szybkiego znalezienia metody na fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofka Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Droga do domu znaleziona. Czas znaleziony. Zdjecia są. Aż mi się micha ucieszyła, jak przeglądałam. Cholera - tęsknie za Wami https://drive.google.com/drive/folders/0BxGsA-71Li6PelpFVk1XVjd2Nms camilos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 OK, teraz zdradź jak to przeglądać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofka Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Hmmm... Tak jak te z maja? Ściągnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Coś się źle ustawiło, dziś poprawimy i będzie działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofka Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Mam nadzieję, że teraz będzie ok https://drive.google.com/folderview?id=0BxGsA-71Li6PelpFVk1XVjd2Nms&usp=sharing rubezahl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Mam nadzieję, że teraz będzie ok Jest ok. Dzięki wielkie za sposobność przywołania tamtych chwil. Do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 A czy jakiś zarys kolejnego spotkani się już klaruje? Bo jeden pils już się nagazowuje a drugi czeka na warzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi